Cookie- og Privatlivspolitik
'James Bond 23' aflyst

'James Bond 23' aflyst

Ingen ny James Bond-film på vej

Stem op!
2
Stem ned!
-25
(reset)
Vi har før skrevet her på kino.dk, at den 23. James Bond-film er blevet udskudt.

Nu er det desværre kommet frem, at James Bond 23 helt er aflyst!

Al produktion af filmen er blevet stoppet. Det skyldes, at filmselskabet MGM stadig er ved at få et overblik over deres dårlige økonomi, som også præger produktionen af Hobbitten, der lige nu er i fare for at miste Ian McKellen til rollen som Gandalf.

Det var ellers meningen, at manden bag 'American Beauty', Sam Mendes, skulle instruere, mens rollen som agent 007 igen skulle fyldes ud af Daniel Craig.

Heldigvis kan man trøste sig med, at Bond-filmene er en så god forretning, at vi næppe mister superagenten for altid.

Hvis nogen opkøber MGM, kan vi nok snart se frem til den aflyste 23er. Og hvis MGM går konkurs, er der nok et andet filmselskab, der overtager franchisen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Daniel Craig har pludseligt fået lidt mere tid i kalenderen
10 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Steen

Jeg må lige sige (med alt respegt til jer).
Frederik jeg gir dig rat Quantum of Solace var minder heldig, men den blir på plas nr 2 som den mest ringe bond film i historien, det er stadig On her Majestys secret service, bere opnings senen, bond (Grorge Lazenby) reder pige fra selv mord, hvor efter han ser ind i camaret og siger "Det skete ikke for ham den anden" og til lige med kommer idioten i kilt, og jeg stod af der!!!!! den værste bond film i historien, (den ser jeg kun hvis jeg har svært ved at falde i søvn, for den er beder ind sove piller).
Anders, alt respegt for dig og Disney, men du må ikke ønske disney lave en bond film, jeg ønsker ikke at se han for et barn at rede eller en søn der går i fars forspor, disney er fine til de de laver, (for børn) men Warner Bros, er et klart beder bud, se hvad de gjore med "Batman", de fant den rigtige glød i eventyret, det er en dyster historie, som endelig fik sin ratte styrke i "The Dark Knight", ikke sagt jeg ønsker en bond film alla Batman, jeg mener bare de kan få bond til bage til spionfilm som de skal vare!.

Steen

Jeg håber der sker noget! og jeg har lige læst at der er penge på vej! det glæder mig, jeg har alle 22 bond film så der skal bare komme en nr 23, og jeg låver at se den i bio minst 10 gange så den kan tjæne lidt ind på mig, og opne døren for nr 24...... jed er ikke tilfres før der er 50 bond film, (for til den tid er jeg så gammel at jeg blir plante i et hul i jorden).

knuduser/449090

det er ikke godt vi kan håbe at der sker noget så der kan blive 50 års jubilæum 2012 knud bond collector danmark

aishauser/11085

ej det er virkelig øv:( Jeg ELSKER james bond! men jeg er faktisk ikke så vild med de nye film, de er blevet alt for voldelige og james har nærmest mistet sin charme:( men heller det end ingenting.......

Andersuser/41037

Hvis der ikke kommer en ny film så er Quantum of Solace den sidste film i serien. Og det tror jeg ikke der så mange mennesker der kan acceptere.
Jeg håber et stort studie som Disney vil opkøbe MGM så den nye Bond-film og Hobbitten og mange andre filmprojekter kan blive realiteter.

Frederikuser/245193

Den sidste james bond: quantum of solace var noget nært det værste gang lort, jeg har set. Det nok værste ved filmen, jeg kan huske, og det giver jeg instuktøren skylden for, var, at han ansatte en total retarderet kameramand til at filme scenerne. Den lort ku overhovedet ikk holde ordentligt på kameraet bare 1 minut, uden at få et krampeanfald, hvilket ødelagde billederne i scenerne totalt.

Kasperuser/417485

pis :(( :((

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

7 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

9 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

22 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden