Cookie- og Privatlivspolitik
’Eclipse’ er den bedste Twilight-film

’Eclipse’ er den bedste Twilight-film

De første anmeldelser af ‘The Twilight Saga: Eclipse’

Stem op!
69
Stem ned!
-8
(reset)
Tre internationale medier har anmeldt The Twilight Saga: Eclipse før alle andre, og alle er enige: Dette er den bedste film i serien indtil videre.

Hollywood-bloggeren Anne Thompson skriver følgende grunde:
”’Eclipse’ er bedre instrueret, er en mere tilfredsstillende og bedre struktureret oversættelse af bogen, skuespillerne synes mere tilpas i rollerne, kærlighedstrekanten mellem Bella, Jacob og Edward fungerer, og balancen mellem flot action og hed romance føles organisk”.

Thompson skriver også, at dialogen kan virke kunstig i munden på teenagere, men at styrken fra Stephenie Meyers romaner - kampen mellem liv/død og varme/kulde - er intakt.

Især telt-scenen, hvor Edward ikke kan holde Bella varm og må overlade opgaven til Jacob, fremhæver Thomspon som brilliant udført.

Variety skriver følgende grunde:
“Det er en glædelige overraskelse, at resultatet denne gang endelig føles mere som den kæmpeindtjenende blockbuster, serien fortjener. Et større budget, bedre effekter og en instruktør med mere kant er grunden herfor. Eclipse fokuserer på det, der fungerer, nemlig stjernerne, selv når serien begynder at slippe det familievenlige budskab om afholdenhed”.

The Hollywood Reporter skriver følgende grunde:
“Teenage vampyr-serien rammer endelig det rette underholdende miks mellem romance og action fantasy. Det tog tre film, men sagaen finder den helt rigtige tone med ’Eclipse’ - en film der fint balancerer mellem Stephenie Meyers operatiske teenage passion og filmens overnaturlige elementer”.

'The Twilight Saga: Eclipse' har premiere onsdag den 30. juni.

Se om de danske medier er enige med ovenstående.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kongstad

ER HELT KLART ENIG INDTIL VIDERE MEN TROR BREAKING DAWN BLIVER BEDRE ;) <3 <3 <3

Emmauser/217112

Helt klart den bedste i serien, men jeg håber at Breaking Draw 1 & 2 bliver lige så gode, eller måske bedre.
Vi ses til forpremiere!

Leilauser/767486

New Moon er helt klart den bedste ! :D

Nicoline

Jeg synes ikke at den er den bedste i serien. Der er så meget i bogen, som der ikke er i filmen :( Men den er selvfølgelig MEGA god stadigvæk. Men jeg kan nu selv bedst lide New Moon

sørenuser/268583

den er helt fantastisk, jeg har set den 2 gange´, og kan ikke vendte med at den kommer paa dvd ;D

Astrid

Jeg havde forventet at 'Eclipse' ville blive den bedste, og det er den også!
Jeg synes den nye Victoria var meget bedre, blev næsten ked af det, da Edward dræbte hende :b
Og Riley var valgt helt perfekt, det var lige sådan jeg havde forestillet mig ham!
Også Leah og Sath Clearwater sad lige i skabet, skuespillerne passer helt perfekt til deres personlighed :-)

'Eclipse' er lavet helt fantastisk, 5 ud af 5 stjerner :D.

team edward. <3

Idauser/323327

Mega god film alle pengene vær, syns jeg! Var ende og se den med 3 af mine veninder idag og blev nød til at holde min venindes hånd under de "uhyggelige" sener. selv om jeg har læst alle bøgerne!

helt klart vær og se og forslår den gerne til andre, men man skal dov havde set alle de andre for at den er god... men det er vel enligt normalt?!
Men lidt ris er nok at de ikke kommer om alle hjørnerne... :/

men alt i alt god film!

Majbrittuser/534750

Jeg er enig med alle herinde der siger det er en kanon film. Det er den virkelig og som total team Edward :) Ja så kan man ikke andet end at smile når han er så glad.

Når det er sagt, er der dog nogle vigtige detaljer fra bogen jeg syntes mangler. Nu vil jeg ikke skrive hvad til jer der skal ind og se den :)

Men helt klart en film jeg skal se igen og igen og igen. Skal allerede ind og se den igen i aften :D YAY hvor jeg glæder mig.

Anita

Den sindsygt god jeg mener min veninde og jeg hadet chipse og sodavand og vi begge rørt næsten ikke sodavanden, chipsne haha de blev slet ikke rørt, folk skal virkelig glæde og drenge skal gå ind der er så meget merer action scenner også starter den fantastik, så drenge tag jer sammen og se den BASTA!

Jane Doe 1user/646022

Den var virkelig langt bedre end man kunne forvente af en film, der skal leve op til en bog af den kaliber. Helt klart den bedste film i serien, og ps. Indtil nu har edward og jacob været de to hotte ikoner, men Jasper har sgu lige arbejdet sig op på en flot tredjeplads :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

9 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter