Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer 3 - Inception

Trailer 3 - Inception

Se hvad den handler om

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)
Christopher Nolans første film med Leonardo DiCaprio kommer vist ikke til at gå ubemærket hen.

'Inception' har siden den første trailer set ualmindeligt imponerende ud. Det er dog først nu med denne tredje trailer, at filmens egentlige plot afsløres.

DiCaprio spiller en mand, der specialiserer sig i at stjæle ideer i drømmeverdener.

Forvirret? Se den nye trailer og bliv lidt klogere.

Inception har premiere midt juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
a@babo

Hvorfor står Inception ikke under kommende film flere steder u Jylland. Struer, Holstebro, Viborg, Thisted - faktisk kun de byer hvor der er en biocity, og det forstår jeg intet af??

a@babo

a@babo

indimellem kommenterer jeg, men der kræves tid hvis man skal skrive det på engelsk :-)

Jungnessuser/17122

Hvad er dit nick på NF? :)

a@babo

jeg er en aktiv bruger på nolanfans, som er en fed hjemmeside, hvis man er til hans film.

Det er endnu usikkert hvor meget af Inception ville være i IMAX, da Nolan har udtalt, at de enorme actionsekvenser var umulige at optage med de store kameraer. Ellers skal jeg bare se filmen på premiere dagen i dk, med to nolan-fans, hvor vi er iklædt jakkesæt, og skal til spisning inden :-) lidt må man gøre ud af sådan en dag...

Christian

Nej, er godt nok ikke på nolanfan.com. Men det kommer jeg til og være nu! :-) Vidste ikke at sådan en hjemmeside fandtes.

Jeg skal SÅ_MEGET se den her film til for-premiere og det skal klart være i IMPERIAL bio!... Kunne nu også have været ultra cool og smutte til England og se den i en stor Imax biograf :-) Drømme kan man ihverfald.

Jungnessuser/17122

Christian, jeg tror vi tænker ens. Det kunne nærmest lyder som om du var en fellow NF? Er du på Nolanfans.com? Hvis ja er jeg at finde under navnet: Jonas Agersø. Godt at se nogle flere med kærlighed for denne geniale instruktør. Søger du flere af samme indstilling er det som sagt på nolanfans.com.

Btw. ses vi til forpremieren hvor end i landet (nok kbh) det sker? Jeg skal se den på forpremiere lige meget hvad, har endda snakket med nogle englændere om at tage til London og se den hvis ikke den har for premiere her i landet. :D

Christian

Præcis. Det er faktisk ikke et spørgsmål om smag og behag her. Det er et faktum. Dark Knight var gennemført fed, på så mange flere måder end jeg kan tælle. Det nærmeste man kommer perfektion. Jeg holder MEGET af Avatar. Men original var den sgu ikke. Det er verdenen omkring historien der er helt gennemført fantastisk. Men at den blev nomineret til bedste film og Batman ikke gjorde, det er simpelthen bare ikke acceptabelt.

Anonymuser/0

Hvor har du bare ret. Især omkring The Dark Knight's manglende oscarnominering. Cut til nominering af Avatar året efter, gav bare ingen mening. Jo, den er da flot, men når det kommer til karakterer, plot, spænding eller skuespil når den ikk The Dark Knight til sokkeholderne:)

Og for helvede, den trailer er lækkert skruet sammen.

a@babo

Må også hoppe med på bølge-snakken om Sir Nolan, hvis film jeg elsker og dyrker. Denne trailer er mindblowing, og oddsene for at filmen også bliver det, er ret gode. Det er Nolans personlige projekt der bliver omsæt, noget han har brugt adskillige år på at udvikle, ogendelig en stor blockbuster film, med både sjæl, intelligens og passion - det ser sådan ud, og mon ikke det også forholder sig således. Ventetiden er dræbende - jeg mindes ikke hvornår jeg sidst har glædet mig så meget til en film (jo, til the dark knight).

Christian

"Dreams, feels real while we're in them. It's only when we wake up we finaly realize something was strange"

Seriøst! P-e-r-l-e! Fuck hvor er det sandt, nu mere man tænker over det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Barbara

Hej! Jеg invitегeг dig til Sеx Сlub -> http://xxlady.xyz

4 timer siden
Barbara

Lоkаle mødre har bгug foг аnоnym SEX!
Вагe bеsкed оg bede om at kneрре!

http://xxlady.xyz

4 timer siden
Barbara

Hеj! Веsøg min sidе i Seх Club > http://xxlady.xyz

4 timer siden
Barbara

Invitаtion til Seх Сlub -> http://xxlady.xyz

4 timer siden
Barbara

Неj! Jеg invitегeг dig til Sex Club --> http://xxlady.xyz

4 timer siden

Aktive debatter