Cookie- og Privatlivspolitik
Pacino og De Niro i Scorsese-film om Sinatra?

Pacino og De Niro i Scorsese-film om Sinatra?

Det ultimative cast til filmen om crooneren Frank Sinatra

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Martin Scorsese har i et års tid planlagt en storslået, biografisk film om Frank "Ol' Blue Eyes" Sinatra. Han har endnu ikke offentliggjort et konkret cast, men fastslår, at han helst ser veteranerne Al Pacino som Sinatra og Robert De Niro som Dean Martin.

Valget af skuespiller til rollen som Sinatra har været en hård nød at knække, fordi sangeren ifølge Scorsese "forandrede billedet af italiensk-amerikanere," men også var kendt for sit "politiske arbejde, kamp for borgerrettigheder, mafiaen…" og selvfølgelig musikken.

Martin Scorsese har i øvrigt udtalt, at filmen nok kommer til at skildre Sinatra i fire forskellige perioder af sit liv - som ung, lidt ældre, midaldrende og meget gammel - og derved åbner han op for muligheden, at både Al Pacino og Leonardo DiCaprio, der i længere tid har rygtedes som oplagt hovedrolle, kan spille rollen som Frank Sinatra.

Derved kan filmen blive i stil med Todd Haynes' I'm Not There, hvor fem skuespillere - bl.a. Richard Gere og Heath Ledger - spillede Bob Dylan. Dette er dog blot en gisning.

Filmen kommer sandsynligvis til at hedde 'Sinatra' og får premiere i 2011.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

21 timer siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

1 dag siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

1 dag siden
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!

1 dag siden
Mickey

1. I Robot
2. Bad Boys 2
3. I Am Legend

2 dage siden

Aktive debatter