Cookie- og Privatlivspolitik
Megan Fox ude af 'Transformers 3'

Megan Fox ude af 'Transformers 3'

Shia LaBeouf får en ny kærlighedsinteresse

Stem op!
7
Stem ned!
-21
(reset)
Paramount har ikke forhandlet en ny Transformers-kontrakt med Megan Fox!

Det var hjemmesiden Deadline, der brød nyheden, og ifølge dem er det instruktøren Michael Bay, der har valgt Fox fra. Ifølge Fox selv var valget hendes eget. Forvirringen er total.

Fox har faktisk allerede filmet noget materiale til filmen, men efter hun var ude og sammenligne Bay med Adolf Hitler, blev planerne åbenbart ændret radikalt.

Bay svarede først tilbage ved at sige, at han bare kunne gøre Fox’ karakter dødelig syg, men istedet vil en ny kvindelig hovedkarakter blive introduceret sammen med andre skuespillere som Frances McDormand, John Malkovich og Patrick Dempsey.Gemma Arterton fra Prince of Persia: The Sands of Time er allerede blevet udråbt til at være den foretrukne erstatning for Fox.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Megan Fox og Josh Brolin
11 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Charlotte

Hvis det er fordi det skal være den samme "person" som stadig er med i filmene, så skulle de da have brugt Gemma Arterton..

Men hvis det skal forestille en ny "Love" så er hende supermodellen da fin fin..

Hvis der skal være en ny kærlighed så kan hun jo heller ikke ligne megan fox.. (hvilket hun slet ikke gør så meget som Gemma Arterton)

Emiluser/215002

Hvorfor? Hvorfor?
Hun er da mega hot. Det blir bare ikke det samme uden hende. De kan da ikke bare skifte personen ud, og stadig sige at det er den samme!!!

Melania

Jeg synes næsten altid at når der bliver lavet efterfølgere til nogle gode film SKAL det være med de samme skuespillere! så ØV ØV

Martinuser/572076

Bliver slet ikke det samme uden Megan Fox jo!?

Jakob P.

Indrømmet så bliver Transformers 3 kedelig uden Megan Fox, som helt sikkert er en rigtig lækker pige, men en stor skuespiller er hun absolut ikke, der skal hun altså stramme sig lidt an! Og folks orientering er det ikke første gang hun har svinet Michael Bay, og Transformers-filmene til, det har hun faktisk gjort 2-3 gange, før det sidste stunt hun lavede her, og det virker altså ikke helt så modent og smart i mine øjne.

Men jeg er så også hardvore Transformers fan, fan af filmene, tegnefilmene har kørt i årevis, og jeg blev sgu glad over at der endelig var nogen som turde lave Transformers på rigtig film, så med det i baghovedet, så ser jeg frem til den nye dulle som bliver Bøffens nye sild, og til endnu en fed film med Optimus Prime!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YEAHHHHHHHHH! BRING IT ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jan Hjørdie

Snøft, det er bare SÅ tarveligt !!!!
Måske ikke den bedste skuespiller, men absolut den smukkeste kvinde i universet ;-)

RasmusHeby

hun gav da noget godt til filmene, men så længe de ikke bare bruger en anden skuespiller til samme rolle så er det fint med mig.

Jungnessuser/17122

Seriøst det er da så ligegyldigt, hun er en elendig skuespiller og efter at have set 1'eren et par gange, begyndte hun at irritere mig. Jeg ser ikke film for at se på damer, det kan jeg se på nettet. i transformers tilfælde ser jeg film for at se store robotter der springer alt i luften, og det er der heldigvis masser af. Men en god film bliver transformers sgu aldrig :)

Rafael rix

HVA TÆNKER DE PÅ, MEGAN FOX VAR DET BEDSTE VED DE FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sallyuser/759965

Helt ærligt. Sådan en flok børn. For det første hende; at sammenligne nogen med adolf hitler er da ufatteligt sårende og langt ude! For det andet; at det hindrer dem i at arbejde sammen fordi de er blevet tøsefornærmede. For det tredie; at michael bay overvejer at lave handlingen på en film om (!) fordi han er sur på skuespillereren.
Bliv dog voksne! Filmselskaberne har faktisk lagt ret mange penge i hænderne på jer, så tag lige ansvar for jeres arbejde, hva'?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

2 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

17 timer siden
Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

2 dage siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

2 dage siden
Wayne

Trist at det som altid bare skal være et københavner anliggende med disse gratis forestillinger.

2 dage siden