Cookie- og Privatlivspolitik
'Dear John' anmeldt af brugerne

'Dear John' anmeldt af brugerne

Kino.dk inviterede brugere til anmeldervisning

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)
Det romantiske drama Dear John har dansk premiere på torsdag, men allerede nu har flere brugere anmeldt filmen på kino.dk.

Det skyldes, at de mest flittige og dygtige brugeranmeldere på kino.dk (i nærheden af København), blev inviteret til en særvisning for at give deres uforbeholdne mening om filmen til kende.

Vi bringer her et uddrag. Alle anmeldelserne kan ses i deres fulde længde under filmens profil.

Trine Nørgaard - 5 stjerner
Filmen er nærmest ren Disney. Når jeg kommer med den udtalelse, så er det jo fordi, at Disney vil have et tåre for hvert smil, og det formår denne film at gøre.

mbyms - 4 stjerner
Skuespillerne gør det så godt, at klicheerne ikke er til at brække sig over, men faktisk rører dit hjerte. De rørte i hvert fald mit.

Alex the Movieaddict - 4 stjerner
Dear John er en rigtig god kærlighedshistorie, også for én, der ikke har læst bogen. Filmen overraskede meget positivt med en gennemført historie og troværdige karakterer.


Mette - 3 fine stjerner
Alt i alt en underholdende film. Se den hvis du kan lide Pearl Harbour – som denne film er bedre end og The Notebook – som denne film dog ikke er helt på højde med.

Vegas - 3 stjerner
I filmen omtaler John (Hotte Channing Tatum) krig som "a lot of boring with flashes of scary"... og jeg fristes til at kalde Dear John "a lot of boring with flashes of emotions"... måske syns jeg den var lidt kedelig fordi jeg kendte plottet i bogen, ellers var den bare kedelig punktum?!

Leeah (har ikke givet stjerner)
Alt i alt - en god film, det er ikke en 'mind-blowing' film, men den slags film som man egentlig synes er okay. Og det er ikke en tøsefilm! Jeg bryder mig ikke om tøsefilm.

Nanse (har ikke givet stjerner)
Jeg synes helt bestemt at Dear John er en biograftur værd! Jeg skal bestemt også have den på DVD når den tid kommer! En rigtig god romantisk film!


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
christinauser/155615

Nicholas Sparks gør det igen, en utrolig gribende histoire som en sommerflirt om udvikler sig til lidt mere, En film jeg personligt syntes man skal se!!!

Rasmususer/731075

Jeg kan godt lide en romantisk film engang imellem, ja selv som dreng der normalt er til hardcore action! Jeg hørte et par af mine veninder tale om filmen og besluttede mig for at tjekke traileren. Da jeg så den tænkte jeg "wow" den må jeg se, så jeg skaffede mig en billet til filmen og så den, jeg må sige at jeg kun har grædt til ganske få film, men denne film rørte et eller andet i mig. Jeg græd hele 2 gange til den! Det er første gang det nogen sinde er sket! Filmen er efter min mening mere end værd at tage ind og se! Fantastisk skuespil og slet ikke kliche agtigt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden

Aktive debatter