Cookie- og Privatlivspolitik
'Dear John' anmeldt af brugerne

'Dear John' anmeldt af brugerne

Kino.dk inviterede brugere til anmeldervisning

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)
Det romantiske drama Dear John har dansk premiere på torsdag, men allerede nu har flere brugere anmeldt filmen på kino.dk.

Det skyldes, at de mest flittige og dygtige brugeranmeldere på kino.dk (i nærheden af København), blev inviteret til en særvisning for at give deres uforbeholdne mening om filmen til kende.

Vi bringer her et uddrag. Alle anmeldelserne kan ses i deres fulde længde under filmens profil.

Trine Nørgaard - 5 stjerner
Filmen er nærmest ren Disney. Når jeg kommer med den udtalelse, så er det jo fordi, at Disney vil have et tåre for hvert smil, og det formår denne film at gøre.

mbyms - 4 stjerner
Skuespillerne gør det så godt, at klicheerne ikke er til at brække sig over, men faktisk rører dit hjerte. De rørte i hvert fald mit.

Alex the Movieaddict - 4 stjerner
Dear John er en rigtig god kærlighedshistorie, også for én, der ikke har læst bogen. Filmen overraskede meget positivt med en gennemført historie og troværdige karakterer.


Mette - 3 fine stjerner
Alt i alt en underholdende film. Se den hvis du kan lide Pearl Harbour – som denne film er bedre end og The Notebook – som denne film dog ikke er helt på højde med.

Vegas - 3 stjerner
I filmen omtaler John (Hotte Channing Tatum) krig som "a lot of boring with flashes of scary"... og jeg fristes til at kalde Dear John "a lot of boring with flashes of emotions"... måske syns jeg den var lidt kedelig fordi jeg kendte plottet i bogen, ellers var den bare kedelig punktum?!

Leeah (har ikke givet stjerner)
Alt i alt - en god film, det er ikke en 'mind-blowing' film, men den slags film som man egentlig synes er okay. Og det er ikke en tøsefilm! Jeg bryder mig ikke om tøsefilm.

Nanse (har ikke givet stjerner)
Jeg synes helt bestemt at Dear John er en biograftur værd! Jeg skal bestemt også have den på DVD når den tid kommer! En rigtig god romantisk film!


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
christinauser/155615

Nicholas Sparks gør det igen, en utrolig gribende histoire som en sommerflirt om udvikler sig til lidt mere, En film jeg personligt syntes man skal se!!!

Rasmususer/731075

Jeg kan godt lide en romantisk film engang imellem, ja selv som dreng der normalt er til hardcore action! Jeg hørte et par af mine veninder tale om filmen og besluttede mig for at tjekke traileren. Da jeg så den tænkte jeg "wow" den må jeg se, så jeg skaffede mig en billet til filmen og så den, jeg må sige at jeg kun har grædt til ganske få film, men denne film rørte et eller andet i mig. Jeg græd hele 2 gange til den! Det er første gang det nogen sinde er sket! Filmen er efter min mening mere end værd at tage ind og se! Fantastisk skuespil og slet ikke kliche agtigt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep.

3 timer siden
Kasper

At kejseren overlevede er udforsket i ret mange roste EU bøger, og kan næppe betragtes som en hovsa løsning.

3 timer siden
Antaeus

At være den nye "The Force Awakens" (Star Wars) ser jeg ikke som en stor fordel - jo, sammenlignet med hvad der er kommet af Terminator film efter

4 timer siden
Kekkeruser/733889
Kekkeruser/733889

Jeg er klar og haft haft hejst lakridspibe siden, at jeg så den første gang <3 ;) :D

6 timer siden
Reff

Haha hørt hørt

9 timer siden

Aktive debatter