Cookie- og Privatlivspolitik
'Saw 7' i 3D

'Saw 7' i 3D

Og den kommer måske til Danmark

Stem op!
27
Stem ned!
-3
(reset)
Som mange ved, kom det sjette kapitel i gyser-serien ’Saw’ ikke op i de danske biografer.

Nu er den syvende film undervejs i 3D, hvilket gør det ret sandsynligt, at den kommer op herhjemme.

Tobin Bell, der spiller Jigsaw i serien, har tilmed bekræftet, at der også kommer en ottende ’Saw’ i fremtiden.

’Saw’ er ikke den eneste gyser-serie, der ønsker at udforske 3D-mulighederne. ’The Ring’ er lige nu ved at blive genstartet med et yngre cast og i 3D.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

"In space no one can hear you scream"
10 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
sørenuser/652385

saw 3D er saw 7 xD der er ikke en 8 i nu xD

sørenuser/652385

3D effekten i en gyser var en rigtig fed oplevelse at se blod og skarbe ting flyve mod en ga en hel ny demention af 3D hvilket jeg synes var rigtigt fedt faktisk...
MEN, som en gamle saw fan blev jeg faktisk lidt skuffet over handlingen, jeg ved godt at det er en ny "jigsaw", men mange af de ting som var med i de første var lige pluseligt gået af vejen, de har ødelagt meget af meningen med 4'eren og 5'eren hvilket er en skam at ødelægge en film bare for at tjene flere penge, synes filmen var god men jeg synes det er en skam stadig, jeg synes vis i vil se en god gyser se "saw 3D" men vis det er fordi i kan li "saw" skal det ikke være grunden, vis det er fordi i kan li gyser go for it =)

Mikkel

Som mange skriver hører 3D ikke til Saw, synes generelt ikke det hører til film som er filmet rigtigt, det hører til animations film, men i dag er det jo ligemeget, det skal bare være 3D, uanset hvad, min bedsteven, som os er min gyser kammerat har os fortalt mig at han har læst at Saw 7 heller ikke kan ses på normalt TV, du skal ha et 3D TV.
Hvilke fede effekter kan man da os opleve med 3D på den? Få lidt blod og indvolde i hovedet, så havde Toy Story 3 federe ting.
Og så os det med at de vil lave en ottende (i det første opslag stod der faktisk at de vil lave helt op til Saw X), synes jeg er pisse dårligt, i Saw 7 synes jeg bare at alle spørgsmålene skal opklares, og så er det det, så har vi da os en pisse fed collection af splatter, men når de sådan koger tynd suppe og de film, bliver det sgu kedeligt i længden.
- Men glæder mig nu alligevel til den femte november, den skal ses selvfølgelig.

Simon

Ifølge IMDb, så har Marcus Dunstan og Patrick Melton (som har skrevet IV, V og VI) skrevet denne som værende den sidste, altså den skulle altså tage alle løse ender op og forklare det i dette 7'ende kapitel.

Samtidig har Cary Elwes bekræftet at han er med, ham som spillede Dr. Gordon, og som slap ud af badeværelset i 1'eren.

Så med ham på rollelisten lyder det som om, at vi endelig finder ud af hvad der er sket med ham, og om han har hjulpet Jigsaw.

Men at Tobin Bell siger, at der kommer et 8'ende kapitel, forstår jeg ikke... 5'eren tjente ikke vildt godt, 6'eren blev slået af Paranomarl Activity, 7'eren bliver lavet, i 3D, pga. historien og fansene... og 8'eren?
Kan kun se at de skulle lave en 8'er, hvis det var pga. den komplekse historie. Det er i hvertfald ikke pga. pengene.

henri

Jeg ved ikk hvor overlykkelig jeg blev over at læse det her! Saw er genial, og de bliver ved med at være det.. Så smid endelig nogle ekstra i serien! : ) Og i 3D! Jeg kan ik vente nu! : )

lenauser/484020

Jeg glæder mig til at følge med i triologien. og til at oplevelsen ved 3D.

- en anden ting til kino er at den belv vidst i biografen 6, jeg var da inde og se den:)

gry

kan de bli ved med at lave de SAW film?? er der aldrig en ende på dem eller hvad?

Lea

Saw-filmene er fede, eller det startede de med at være. Okay fire og fem, rimelig gode. Sekseren overraskede mig, og nu kommer der en syver.
Hvornår stopper de? Personligt da John døde skulle de ha' stoppet. Måske har efterfølgerne ikke været dårlige, men personligt er jeg ved at blive lidt træt af Saw.

Og så 3D. Why? 3D hører til film som er egnet til 3D (avatar f.eks.) Saws scener er fede, men jeg ved sku ikke hvor lækkert jeg vil synes det er i 3D?

Sarah J. Parkeruser/14884

Det er totalt hul i hovedet..
3D er fedt, men misbrug det ej.. 3D hører til hvor det virkelig kan give en oplevelse udover det sædvanlige, men her kan jeg slet ikke se nødvendigheden i det..?!

FilmFyr

Giver dig helt ret Daniel.
Det ender med at Far til fire bliver i 3D hvis det bliver ved sådan!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter