Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktør til 'Breaking Dawn'

Instruktør til 'Breaking Dawn'

Den fjerde og femte Twilight-film skal laves af manden bag 'Dreamgirls'

Stem op!
62
Stem ned!
-3
(reset)
Bill Condon som lavede den Oscar-vindende Dreamgirls er ansat som instruktør på filmatiseringen af ’The Twilight Saga: Breaking Dawn’.

Pga. bogens længde bliver det til to film, som efter alt at dømme vil blive filmet i direkte forlængelse af hinanden.

Mange vil påstå, at ’Breaking Dawn’ er en næsten umulig bog at filmatisere. Først og fremmest fordi bogen indeholder nogle grafisk voldsomme scener, som er svære at lave til målgruppen. Dernæst fordi handlingen byder på et par lettere absurde tematikker – i hvert fald hvis man ikke er dedikeret Twilight-fan.

Før Bill Condon bed på, var Sofia Coppola (’Lost in Translation’) interesseret, men hun ønskede kun at lave den første af filmene.

Instruktøren bag Milk, Gus Van Sant, var eftersigende skuespillernes første valg.

Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner samt resten af holdet vender alle tilbage til deres roller, og første del er sat til at udkomme i 2011.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Hunger Games/ The Twilight Saga

Jeg forstår godt at det bliver til to film bogen er meget lang og der sker ret så meget. men er den bedste intruktør jeg nogen sinde har set. de skulle ansætte ham til at indstruerer the hunger games 1+2+3

nanna-banana

1.000.000.000.000.000.000 TAK for at TWILIGHT FINDES !!! :* :* :* <3 <3

ciarauser/938734

Jeg elsker twiligt sagaen glæder mig meget til at se den håber at få præmier biletter! <3 <3 <3!!!

Louise

Altså der er jo nærmest 3 dele det skal deles op i?oO Bella Jacob Bella d: Altså. Det sidste og noget af det første er det bedste i HELE BOGEN!!!!. JEg elsker bare skuespillerne. (Taylor lautner er såå hot <3_<3) Nåh. Men jeg syntes det er godt de deler den op og det må være TOTALT mega svært at lave den xD. Fordi det med bella blir gravid og Renesmée hun skal vokse hurtigt?. Nåh men. Jeg eeeeeeeeeeelsker alle bøgerne og filmene ^_^<333333

Elisabeth

Jeg synes nu det er godt de deler den op i to film. Så får de da flere detaljer med. Og der er virkelig mange detaljer!! Hvis man er virkelig Twilight-fan, vil man da gerne have alle detaljerne med.. Og kan bare ikk vente til filmene kommer!! Tænk, der går et helt år:-( Øv! Men nu varer det ikk så længe før Formørkelse kommer!! Den SKAL jeg og miin veninde bare ind og se!!! Helst til premieren.. JAIIIEEEEEEEEE!!!!

Emilie

Glæder mig rigtig meget til at de kommer, og jeg er faktisk glad for at den sidste er blevet delt i to, for så kan de blive lavet ordentligt og få det hele med...:D Total glædelse!!:D

Andrea

jeg glæder mig sindsygt meget til de næste film udkommer, men jeg synes bare at det er den sidste del af 'Breaking dawn' der er det bedste i hele sagaen!!!!! jeg kan sgu da ikke vente til år 2012!!!!! så please skynd jer at filme, så den ene kan komme i starten og den anden i slutningen af 2011:)

Madelineuser/15610

Jeg glæder mig utrolig meget til at se den, men den skal altså laves rigtig. Også når den bliver delt op i 2 dele. Men jeg glæder mig bare så meget. Jeg kan ikke få nok af sagaen...

michael

man bare set alt for tit at film bliver ødelagt af ikke at blive delt. endelig nogen der er klar over det uoverskuelige i det hvis man kun laver en film til 4 bog i serien. der så mange ting der skal overvejes med den film. og det meste er helt umuligt at undlade uden det ødelægger selve handlingen. men man må hellere aldrig lægger bog og film for tæt op af hinanden. i dette tilfælde vil det være umuligt. bøgerne kan ikke slås

Nanse

Jeg synes kun det er godt de deler det op! Der sker så meget så det ville blive alt for presset sammen hvis de kun lavede 1 film af Breaking dawn..Men jeg glæder mig super meget til den/de kommer..for breaking dawn bogen er min favorit i Twilight sagaen fordi der sker så meget i den!!<3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

1 dag siden
Hans

Interessant. Har altid elsket hans roller.

1 dag siden
Antaeus

Han er en legende.
Det er ærgerligt, at den nyeste trilogi har gjort alt de kunne for at ødelægge legenden og alle tiders helt.

1 dag siden
Antaeus

Nå, den video kunne man så ikke se herinde uden at slå alle cookies til.
Det kan i godt glemme, jeg ser den andet steds.

2 dage siden
Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

4 dage siden

Aktive debatter