"Den er fucking voldelig!"

Aaron Johnson fortæller om ’Kick-Ass’
Aaron Johnson i sit superheltekostume i 'Kick-Ass'
(© Nordisk Film)
I anledning af den kommende film Nowhere Boy var kino.dk tilbage i november en tur i London for at snakke med skuespilleren Aaron Johnson.

Den 19-årige brite er lige nu aktuel som superhelten Kick-Ass i filmen af samme navn.

Hvad kan vi forvente af ’Kick-Ass’?
Den bliver vist en af de mest voldelige superheltefilm nogensinde, og filmselskabet satser stort på, at den bliver et hit. Den er fucking voldelig! Det er en ret sort komedie, og den er meget anderledes, end hvad jeg har set før.

Er der mange vilde stunts i den?
Der er de vildeste stunts i den her film, men vi havde også det vildeste stunt-crew med stuntmænd fra 300 og Hellboy og Jackie Chans stuntfolk. Der var også et internationalt parkour-hold med til at lave alle de vilde kung fu-spring osv. Det virkede som om producenterne havde brugt alle deres penge på at hive alverdens stuntfolk væk fra alle andre jobs på én gang.

Kom din fortid som gymnast dig til gode?
Desværre får min karakter hele tiden bank, han er ret ubrugelig. Så jeg måtte ikke være sej som de andre, der bare så sindssygt seje og bad-ass-agtige ud. Jeg lignede bare en retarderet nørd.

Har I fået god respons fra superhelte-fans?
Filmen fik stående applaus til San Diego Comic Con, som er verdens største arrangement med fans fra hele verden. Jeg oplevede det desværre ikke, da jeg filmede en anden film på det tidspunkt.

Bliver det en franchise - kommer der en ’Kick-Ass 2’?
Jeg ved ikke om det sker, men de snakker om efterfølgere… så det er meget realistisk.