Cookie- og Privatlivspolitik
Lang teaser - Twilight 3

Lang teaser - Twilight 3

Så er den her!

Stem op!
120
Stem ned!
-2
(reset)
I går viste vi de første 10 sekunder fra The Twilight Saga: Eclipse.

Vi lovede her, at vi i dag ville vise den lange trailer – her er den!

Hele 1 minut og 33 sekunder varer den, og der er masser af både Bella, Edward og Jacob, samt første kig på Bryce Dallas Howard som Victoria.

God fornøjelse, piger!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christine

bøgerne er mega gode, og jeg elsker filmene. jeg kan bare se dem igen og igen og igen. i'm a twilight freak;)

kevanuser/802801

jeg hader når folk kalder den for twilight 3

xJean

Jeg får helst gåsehud når jeg ser traileren uuuh ! Glæder mig sygt meget - og jeg er endda en ny twilight fan - så først Twilight og New Moon for omkring 3 mdr siden - men har så efterfølgende købt Eclipse og breaking dawn men vil ikke læse breaking dawn før end jeg har set eclipse - Taylor Lautner er helt klart min favorit , jeg synes han gør det rigtig godt ! og så gør det jo heller ikke noget at han har et super dejligt udseende vel :b
KOM NU ECLIPSE, LAD DET BLIVE PREMIERE DAG !

Buella

har allerede læst bogen og allerede der kunne jeg ikke vente til at se filmen som nok vil blive fantastisk efter de to andre gode film (twilight) og (new moon). Glæder mig også til at se hvordan hovedpersonerne har forandret sig! I LOVE THE TWILIGHT SAGA
- p.s. can't wait to breaking dawn :)

Josephine

Helt ærligt, New Moon var da den kedeligste af bøgerne, der skete jo ikke en skid, filmen var en lille smule bedre. Men glæder mig til at se hvordan de vil lave Breaking Dawn.

nitotreuser/9527

AMAZING!

Caroline

Ihh! hvor har jeg dog glædet mig til den første trailer, og endelig kom den :) og den er alle forhåbningerne hver :) for hvor er den dog bare super fed ! og hvor jeg dog glæder mig mega meget, til at se resten af filmen ;)

Mie

Glæder mig til den kommer !!
jeg har læst alle bøgerne og New Moon er den bedste i serien efter min menning, så jeg blev lidt skuffet over filmen. Var over i USA til premieren det var en kæmpe oplevelse, at Robert Pattinson stod mindre end 3 meter fra hvor min veninde og jeg stod ! :) det ka kun anbefales at tage derover til Eclipse premieren !!! :D

michael

jeg kan kanon godt lide bøgerne OG filmene men man må ikke prøve at samligne dem efor kan man ikke. for mange dele som vil være for besværlige at lave. NEW MOON var god men kom aldrig i nærheden af det bogen giver. filmen for sig og bøgerne for sig. gælder også for den der kommer nu

Mette

Var lidt skuffet over new moon, men regner helt sikkert med at se 3éren. Den ser lovende ud. Har ikke læst bøgerne, så jeg ved ikke hvad der venter....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.