Cookie- og Privatlivspolitik
Jack Sparrows nye ærkefjende

Jack Sparrows nye ærkefjende

’Pirates of the Caribbien 4’ ser mere og mere lovende ud

Stem op!
24
Stem ned!
-5
(reset)
Keira Knightley og Orlando Bloom er ikke med i den fjerde Pirates of the Caribbean-film, og det har krævet erstatninger af format.

Først overraskede Disney med en rolle til blev Penélope Cruz, og nu skal Ian McShane spille Blackbeard (på dansk Sortskæg) – den berygtede britiske pirat der plyndrede Caribien i starten af 1700-tallet.

Ian McShane er mest kendt som saloon-ejer med et formidabelt arsenal af bandeord i tv-serien 'Deadwood', men briten har optrådt i talrige film de seneste 40 år og lagt stemme til Kaptajn Klo og Tai Lung i Shrek 3 og Kung Fu Panda.

'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' får premiere i alverdens biografer den 20. maj 2011.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
helle

Det kan ikke gå galt! Jeg glæder mig fuldkommen tosset til POTC4! Mand det bliver stort!! <3

Missar

Ja, jeg elskede de tre første film, og jeg var helt vild med de tre hovedroller spillet af Johnny Depp, Orlando Bloom og Keira Knightley.
Men at de to sidste ikke er med endnu engang, syntes jeg er ret dårligt.
På den ene side syntes jeg ikke at filmen er det samme uden dem, men nu må vi se.
Jeg er heller ikke vildt begejstret for at den kommer i 3D...
Men jeg skal i hvert fald se filmen, ligesom jeg har set de tre første.

Anonymuser/0

De 3 første film er skønne... Men syntes ofte at det går galt når man begynder på nr. 4... Syntes at 3'eren rundede godt af, så tvivler en smule på det her. Selvom jeg elsker Johnny Depp, er det en smule dumt at de andre originale skuespillere ikke er med. Oh Penelope Cruz?... ;-( Men ny må vi se:)

Anonymuser/0

LoveJoy serien - fik antikvitetshandel til at se cool og spændende ud. Men fundamentet til hans skurkerolle i POTC4 skal nok findes i rollen som - ta daaaa - skurk i filmen Sitting Target (1972). Ordene klam og psykopat er de bedste ord rollen kan beskrives som.

Kort sagt: Jeg hyler også med i "jeg glæææææææder mig"-koret.

Aggie

Han for sej som saloonejer i Deadwood, jeg har aldrig moret mig så festligt som når jeg har set ham i serien. Han vil blive en glimrende pirat!

Christofferuser/157882

Lyder som en væsentlig opgradering i besætningen. Både skuespiller mæssigt og instruktør.

R.A.Juser/8736

glæder mig sååååå meget man!!!!

Gülay

Glæder mig mega maget !!!!!!
kan slet ikke vente :D
Jack Sparrow er for sej !!! =)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.