Cookie- og Privatlivspolitik
Amerikansk trailer til 'Mænd der hader kvinder'

Amerikansk trailer til 'Mænd der hader kvinder'

Den nordiske thriller præsenteres markant anderledes på verdensplan

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)
Mikael Blomkvist og Lisbeth Salanders oplevelser kan først ses i de engelske og amerikanske biografer til marts, og deres trailer er langt mere international i sit udtryk.

En garvet amerikansk speaker fortæller om bog- og filmfænomenet, ’The Girl with the Dragon Tattoo’, imens der afsløres meget lidt af handlingen.

Til gengæld får traileren Niels Ardens Oplevs film til at ligne et vaskeægte Hollywood-produkt.

Trilogien skal genindspilles i USA, men publikum bliver først præsenteret for den originale trilogi gennem 2010.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Benteuser/87205

Hvis jeg ikke i forvejen havde læst bogen, ville jeg blive slemt skuffet, hvis jeg kom i biffen efter den trailer! Filmen er rigtig god, ligesom bogen, men traileren lægger op til en heeeelt anden slags film! Og Liva: hvis Amerikanerne så en trailer med svensk tale, kommer de IKKE og ser filmen!

The Womanuser/8031

god trailer men kan bedre lige den rigtige

Christina Tofteskov

Gad vide om Stieg Larsson over hovedet ville kunne genkende sin historie? For umiddelbart har jeg svært ved at koble bogen med det, den her trailer lægger op til.

Der var selvfølgelig også en del afvigelser og udeladelser i den skandinaviske udgave af filmen, men de var da til at leve med, men jeg er helt sikker på at jeg sagtens kan leve uden den amerikanske udgave (når den nu engang kommer).

Med hensyn til titlen er det jo nok en klar indikation af at de har valgt at lægge fokus på Lisbeth alene i stedet for at fokusere på både Michael og Lisbeth, som et makkerpar.

Malte Harhorn

Som så mange andre amerikanske trailers synes jeg den her giver et skævt indtryk af filmen. Denne her trailer ligner jo næsten noget til en action thriller med Morgan Freeman og Tom Cruise. jeg synes den snyder en del i forhold til filmens indhold, og jeg ville i hvert fald ikke gide at gå i biffen for at se den ud fra den trailer... men det er der sikkert mange amerikanere der vil :)

L

Kan bedst lide trailere hvor der bliver TALT i den i stedet for at der bare kører noget dramatisk musik, nogle lydeffekter og en speaker i baggrunden.

Tribute

det er godt lavet

Amie

Den er vildt god! Jeg har ikke set den nordiske, men den der for da helt klart mig til at ville se filmen!! Hvis ikke jeg hvade set den :D

Hala89

Den her trailer ser jo meget(!) bedre ud end den skandinaviske, hehe - har ikke set filmene, men har hørt meget godt om dem, og helt ærligt, så virker denne trailer bedre på mig end de andre har gjort ;)

Suneuser/810605

det er jo den titel som bogen er blevet oversat til og så bliver filmfolkene jo nød til at holde sig til det, når det nu er en filmatisering ...

Rasmus

Det seriøst en lorte titel, filmen har fået.
The Girl With The Dragon Tattoo? . no no no !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ruth

Invitation til Seх Сlub -> http://kissia.club

0 sek. siden
Ruth

Hej! Jеg inviteгег dig til Seх Сlub > http://kissia.club

12 minutter siden
Ruth

Jeg ledеr еfter sex, mеn vil du? Коm ind hеr --> http://kissia.club

13 minutter siden
Ruth

Нej! Venligst stеm рå mine егotisкe fotos рå min sidе - http://kissia.club

13 minutter siden
Ruth

Lокalе mødгe hаr bгug foг anonym SЕХ!
Bare besкеd оg bedе оm at kneррe!

http://kissia.club

14 minutter siden

Aktive debatter