Cookie- og Privatlivspolitik
Jurassic Park 4

Jurassic Park 4

En hel ny serie er på vej

Stem op!
124
Stem ned!
-10
(reset)
Tidens trend i Hollywood er at genoplive populære filmserier og give dem et helt nyt look.

Det skete med Batman med Christopher Nolans Batman Begins og The Dark Knight, og nu skal Spider-Man-serien ligeledes genstartes med fokus på Peter Parkers teenageår.

Derfor er det ikke underligt, at en af filmhistoriens største succeser Jurassic Park nu også er planlagt til at vende tilbage.

Steven Spielbergs dinosaur-film fra 1993, og den efterfølgende The Lost World: Jurassic Park fra 1997 er i dag stadig imponerede værker, men med disse dages tekniske kvantespring kan man ikke forklejne Hollywood i at se endnu flere muligheder.

Joe Johnston, der i 2001 instruerede den tredje film, Jurassic Park III, har netop udtalt til BoxOffice.com, at der helt sikkert vil komme en fjerde Jurassic Park-film, og at det vil blive en frisk start på endnu en trilogi.

Instruktøren, der snart er aktuel med The Wolfman, fortalte samtidig, at de nye film ville se helt anderledes ud end de første tre.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stella

Endnu engang udsat uden ny dato.
Kan de ikke holde deres møg dato for dem selv til de VED at den er færdig og kan komme i biffen. Det ville være meget bedre.

Louiseuser/519767

Eftersom jeg er en stor fan af Jurassic Park og The Lost World, er jeg for så vidt åben for, at ideen tages op på ny til en 4. film, hvis de får lavet et ordentligt manuskript og har et stort nok budget til, den kan laves 110%. Det, der bekymrer mig, er, at det er instruktøren bag den 3. JP-film (som efter min mening var intet mindre end en katastrofe), der skal stå for at lave den nye JP4. Så jeg vil helt sikkert give en ny JP-film en chance, for kan de gøre det ordentligt, synes jeg, det vil være fedt med flere JP-film... men det vil ikke blive uden en vis skepsis, for umiddelbart har jeg svært ved at se, hvordan de skal finde stof til en ny trilogi... én ny film, måske... men 3???

Mathieuuser/934490

Med en stærk forkærlighed for Jurassic Park (1993) er jeg dybt foruroliget over at Steven Spielberg ikke bare skider på en klassiker med en medium-dårlig efterfølger, en lorte treer af selvsamme instruktør som nu skal starte en ny trilogi? I'm shaking my pants here, people!

Hejdi

De har bare at lave en ny - eller flere - jurassic park film.. Det er mine yndlingsfilm og jeg elsker virkelig dinosaurer, håber håber håber virkelig at de får lavet et manuskript og begynder at indspille det... Det HAR de bare at gøre ;)

Søren

Må desværre skuffe, men så vidt jeg har læst mig frem til, er den sat på hold på ubestemt tid, så.. Havde lige selv set frem til en 4'er (ikke en remake, men en reboot eller sequel (eller måske prequel faktisk, hmmm)).

Mikkeluser/609703

Nu er jeg kæmpe fan af Jurassic Park, dem kan man ikke få nok af, kom med nogle flere! bare den/de bliver bedre end 3'eren, det er fuldstændig rigtigt at der næsten ingen film findes med Dino'er, desværre, det er fedt at se en Alien nakke et menneske, men at se en film hvor vandet i film ryster, og der er en T-rex på vej, det er det fedeste.

Michaeluser/787982

Det er godt der kommer flere dinosaurus film, det har de sidste par år været en gigantisk mangelvare. Udover Jurassic Park trilogien er der ikke rigtigt film hvor Dinosaurusser og mennesker lever i samme tid - selvom der er fantastisk meget materiale lige der.

Det er ikke en genindspilning, det er noget helt andet.. Og jeg glæder mig til at se hvordan de får urtidens væsner ind i den moderne verden igen.

- Men hvis det skulle være endnu en Robinsons ekspeditionen med Dinoer.. så er jeg skuffet. :p Nok kan det være fedt nok, men synes den ko er malket.

IM STEPH

synes ikke der skal komme X-men
Men Jurassic Park og Spider man virker som en fantastisk idé

future_Jmanuser/252478

Jeg er både og- det kommer helt an på hvilke film og genre vi snakker om. Feks så, så jeg en fake trailer her forleden af en titanic 2, og lad mig sige det pænt, hvis den var ægte, havde jeg tabt alt for historien, da vi snakker om sådan en storslået seriøs film som omhandler real facts og historie, det samme hvis der blev lavet en pearl habor 2. Men derimod batman serien, som er marvel, fiktiv, ser jeg ingen grund til at lade være med at lave remake, en anden ting er at jeg synes Dark Knight er den bedste batman film der er lavet og en af de bedste nyere actionfilm. Jeg har fuld forståelse for folk som hænger sig i klassikere, Men en helt anden debat er hvad som driver denne branche, og det kan ikke gives hollywood til skyld, men de individe producer/instruktører som har mere fokus på penge end forbrugernes meninger / følelser :P

Hollywood here I come :D

Kenneth

så må man jo ind og se den nye , og se om de kan opnå kvaliteten som i et-eren good look siger jeg så

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
DJN

"Den unge skuespiller Timothée Chalamet stjal alle pigehjerter og sikrede sig en Oscar-nominering for bedste mandlige hovedrolle i en alder af 22 å

13 timer siden
Daniel Bentien

Det var en fejl. Den kan ses i toppen nu.

16 timer siden
Mika

Hvorfor har i ALDRIG trailer i den oprindelige artikel?

16 timer siden
peteruser/939800
peteruser/939800

det er da vildt alt det spam der er på den her side med link til forskelig piger og deres snap :-( :-(

1 dag siden
Daniel Bentien

Tusind tak for at indrapportere det. Vi har fjernet og blokeret "Mary" og holder løbende øje med spam-brugere.

1 dag siden

Aktive debatter