Cookie- og Privatlivspolitik
Bryan Singer skal instruere ny 'X-Men'-film

Bryan Singer skal instruere ny 'X-Men'-film

Godt nyt for alle superheltefans

Stem op!
5
Stem ned!
-2
(reset)
Superheltefilm ville ikke være, hvad de er i dag uden Bryan Singer. Da han instruerede de to første filmatiseringer af Marvels tegneserie 'X-Men' i 2000 og 2003 lagde han grundstenene for en genre af dyre produktioner som 'Spider-Man'-trilogien og de to nye film om Batman.

X-Men: The Last Stand, den tredje i serien, blev instrueret af Brett Ratner, der ikke havde helt så meget succes med at forvandle kulørte sider til filmstrimmel. Nu er en ny 'X-Men'-film på trapperne, og det tyder på, at Singer skal være ved roret.

Bryan Singer var med til gallapremieren på Avatar i Los Angeles, hvor han udtalte til MySpace, at han har underskrevet en kontrakt på, at han skal lave 'X-Men: First Class'.

Hvad 'X-Men: First Class' kommer til at handle om, er endnu uvist, men det tyder på, at filmens hovedpersoner bliver unge mutanter, så måske må vi undvære kendte ansigter som Hugh Jackman som Wolverine og Halle Berry som Storm.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Horsi

Det vil aldrig ske. Disney vil få for stor monopol hvis de forsøger at købe Sony. Forskellige monopol institutioner i verden vil blokere det.

2 timer siden
Emilovich

Det må bare ikke ske! Disney må frem med den store tegnedreng igen og bare opkøbe Sony Pictures! :)

3 timer siden
Horsi

Dit kæmpe (her er en lang række bandeord censureret ud som betstem ikke gør sig kønt på skrift).

4 timer siden
Ole
Ole

Jeg syntes det er endnu et tegn på deperation hos film studiierne i Hollywood og producenterne som kun laver genbrug de her dage og ikke tør prøve

5 timer siden
Anders

Det her er fandme en sørgelig sørgelig nyhed:(

11 timer siden

Aktive debatter