Cookie- og Privatlivspolitik
Verdens bedste katastrofefilm

Verdens bedste katastrofefilm

I har stemt på den bedste katastrofefilm

Stem op!
4
Stem ned!
-2
(reset)
Den 13. november var der premiere på Roland Emmerichs voldsomme katastrofefilm 2012, og i den forbindelse havde vi på kino.dk en afstemning om den bedste katastrofefilm gennem tiderne.

The Day After Tomorrow, der også er instrueret af Emmerich, er en klar etter ifølge kino.dk’s brugere med hele 35 procent af stemmerne. På andenpladsen finder vi James Camerons Oscar-vindende storfilm Titanic, der med 16 procent af stemmerne overhaler både Independence Day (14 procent) og Armageddon (13 procent).

Længere nede på listen finder vi den klassiske The Towering Inferno (fem procent), 'Outbreak' (fire procent), The China Syndrome, Apollo 13 og 'Twister' (alle med tre procent), og endelig kommer The Poseidon Adventure ind på tiendepladsen med blot én procent af stemmerne.

Se kino.dk’s bud på en top 10 og jeres kommentarer her.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin

Helt ærligt, kino-brugere - Naturkatastrofer, ja, film - Nej!

Den film havde så lidt reel handling og plot at det var til at blive syg over. Emmerichs primære formål så ud til at være at vise så meget CGI som overhovedet muligt - men karakterer og handling var der meget lidt af.

Independence Day var i det mindste god underholdning, mens Apollo 13 vel var den eneste film på listen der havde skuespil og handling at byde på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

10 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

14 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

22 timer siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

1 dag siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

2 dage siden

Aktive debatter