Cookie- og Privatlivspolitik
Verdens bedste katastrofefilm

Verdens bedste katastrofefilm

I har stemt på den bedste katastrofefilm

Stem op!
4
Stem ned!
-2
(reset)
Den 13. november var der premiere på Roland Emmerichs voldsomme katastrofefilm 2012, og i den forbindelse havde vi på kino.dk en afstemning om den bedste katastrofefilm gennem tiderne.

The Day After Tomorrow, der også er instrueret af Emmerich, er en klar etter ifølge kino.dk’s brugere med hele 35 procent af stemmerne. På andenpladsen finder vi James Camerons Oscar-vindende storfilm Titanic, der med 16 procent af stemmerne overhaler både Independence Day (14 procent) og Armageddon (13 procent).

Længere nede på listen finder vi den klassiske The Towering Inferno (fem procent), 'Outbreak' (fire procent), The China Syndrome, Apollo 13 og 'Twister' (alle med tre procent), og endelig kommer The Poseidon Adventure ind på tiendepladsen med blot én procent af stemmerne.

Se kino.dk’s bud på en top 10 og jeres kommentarer her.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin

Helt ærligt, kino-brugere - Naturkatastrofer, ja, film - Nej!

Den film havde så lidt reel handling og plot at det var til at blive syg over. Emmerichs primære formål så ud til at være at vise så meget CGI som overhovedet muligt - men karakterer og handling var der meget lidt af.

Independence Day var i det mindste god underholdning, mens Apollo 13 vel var den eneste film på listen der havde skuespil og handling at byde på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anders

Det her er fandme en sørgelig sørgelig nyhed:(

37 minutter siden
Jacob

Det er det værst tænkelige der kunne ske, og hvorfor fortsætte med en Spider-Man fra et univers, som man nu ikke længere er en del af?

3 timer siden
Jannie

Øhhhh...... nej
Vi er max klar her i huset

18 timer siden
VIPER

Jeg har ikke modtaget nogen mail med besked om det, men nogengange kan jeg godt være lidt for hurtig til at tømme min indbakke.

18 timer siden
Stig

Kosmisk Marvel har altid været det bedste.

21 timer siden

Aktive debatter