Cookie- og Privatlivspolitik
'Precious' en stor succes

'Precious' en stor succes

Independentfilmen 'Precious' er blevet en uventet kultsucces i de amerikanske biografer

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)
Filmen begyndte sit liv i kun 18 nordamerikanske biografer, men med hovedprisen på Sundance Film Festival og Oprah Winfrey som producent og reklamesøjle har filmen fået premiere i biografer i hele USA.

'Precious' er blevet et indie-hit med en indtjening på 13,9 millioner dollars mod sit budget på kun 10 millioner. Den er således den næstmest indtjenende film, der har haft premiere i under 200 amerikanske biografer - efter gyseren Paranormal Activity.

'Precious' handler om den sorte, overvægtige pige Claireece "Precious" Jones, der forsøger at slippe for en håbløs fremtid i 1990ernes Harlem.

Mariah Carey og Lenny Kravitz har overraskende roller som henholdsvis socialarbejder og sygeplejerske, og filmen er baseret på den barske roman 'Push' af Sapphire. Danske Asger Hussain er en af producenterne på 'Precious'.

'Precious' har dansk premiere den 4. februar 2010.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

mADS 22

hvordan kan man finde på at gøre sådan noget at mobe en bare fordi man ikke er ligesom nogle andre, at slå sit barn er ikke fedt det er noget møg at gøre.
Mob/slå ikke andre! til alle mobere og personer der slå deres børn eller hindanen søgelig trailer svært liv for hende!!!

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
vibeke schmidt

gå ind under lidtmere.dk og berlingske.dk for der kan man købe bogen plus en biografbillet for 100 kr

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)
The Womanuser/8031

super

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)
vibeke schmidt

Fik billetter af min mor til indiefilmen Precious og tog i biografen og så den 16 november 2009. Filmen var virkelig stærk og virkeligheds tro og fik tårerne frem flere gange. Filmen er en filmoplevelse vær og den er baseret på bogen Push af Sapphire fra 1987. Selvom Mariah Carey og Lenny Kravitz medvirker og filmen genial og glæd jer til 4 februar 2010 når den får Danmarks premiere

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)
Natascha

Det er urimeligt at nogle folk skal have det sådan i vores tid.. Jeg ofrede gerne alt for at mennesker som denne pige kunne leve under bedre sociale vilkår.. snøft* Virkelig.. wow..

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
The Womanuser/8031

den vil jeg gerne se den er simpelthen for søgelig det er søndt for hende skal bare se den!!!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Det glemmes ALTID fra filmsider, de er som regel kun interesserede i at det ser størst ud muligt og glemmer alt om facts.

2 minutter siden
Simon

Før man svømmer helt over skal man lige huske, at der er gået 10 år siden The Dark Knight og dermed er der også løbet 10 års inflation på billetpri

9 timer siden
Jacob

Christopher Nolans ‘The Dark Knight’ er i min optik en bedre film, men jeg taget hatten af for succesen med ‘Black Panther’, der så afgjort er helt

10 timer siden
Morten

Hej. Er der nogen steder, hvor man kan downloade musikken fra filmen: "Så længe jeg lever".

11 timer siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Den var en af Marvels største bets men de formåede at få en succes ud af den!

11 timer siden

Aktive debatter