Cookie- og Privatlivspolitik
'Precious' en stor succes

'Precious' en stor succes

Independentfilmen 'Precious' er blevet en uventet kultsucces i de amerikanske biografer

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)
Filmen begyndte sit liv i kun 18 nordamerikanske biografer, men med hovedprisen på Sundance Film Festival og Oprah Winfrey som producent og reklamesøjle har filmen fået premiere i biografer i hele USA.

'Precious' er blevet et indie-hit med en indtjening på 13,9 millioner dollars mod sit budget på kun 10 millioner. Den er således den næstmest indtjenende film, der har haft premiere i under 200 amerikanske biografer - efter gyseren Paranormal Activity.

'Precious' handler om den sorte, overvægtige pige Claireece "Precious" Jones, der forsøger at slippe for en håbløs fremtid i 1990ernes Harlem.

Mariah Carey og Lenny Kravitz har overraskende roller som henholdsvis socialarbejder og sygeplejerske, og filmen er baseret på den barske roman 'Push' af Sapphire. Danske Asger Hussain er en af producenterne på 'Precious'.

'Precious' har dansk premiere den 4. februar 2010.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
mADS 22

hvordan kan man finde på at gøre sådan noget at mobe en bare fordi man ikke er ligesom nogle andre, at slå sit barn er ikke fedt det er noget møg at gøre.
Mob/slå ikke andre! til alle mobere og personer der slå deres børn eller hindanen søgelig trailer svært liv for hende!!!

vibeke schmidt

gå ind under lidtmere.dk og berlingske.dk for der kan man købe bogen plus en biografbillet for 100 kr

The Womanuser/8031

super

vibeke schmidt

Fik billetter af min mor til indiefilmen Precious og tog i biografen og så den 16 november 2009. Filmen var virkelig stærk og virkeligheds tro og fik tårerne frem flere gange. Filmen er en filmoplevelse vær og den er baseret på bogen Push af Sapphire fra 1987. Selvom Mariah Carey og Lenny Kravitz medvirker og filmen genial og glæd jer til 4 februar 2010 når den får Danmarks premiere

Natascha

Det er urimeligt at nogle folk skal have det sådan i vores tid.. Jeg ofrede gerne alt for at mennesker som denne pige kunne leve under bedre sociale vilkår.. snøft* Virkelig.. wow..

The Womanuser/8031

den vil jeg gerne se den er simpelthen for søgelig det er søndt for hende skal bare se den!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnuser/380510
Johnuser/380510

brødreparret Edvard og James har jo begge børn der er skuespillere: Lawrence, Freddie og Emilia.

5 timer siden
Gaia

(Tak Pando for dit indlæg, du har så evigt ret.)

6 timer siden
Mariauser/533665
Mariauser/533665

Jeg modtog i går også tilbud om billige billetter. Synes det var et vanvittigt tilbud og havde ikke hørt om fødselsdag mv.

6 timer siden
Jacob

Jeg har godt hørt om at det skulle blive titlen, og med til historien høre at den oprindeligt var ‘Avengers: Infinity Gauntlet’.

23 timer siden
Christine Marie Roederer

Hej Ester,
Jo, det kunne hun sagtens! Tak for input :)

Mvh Christine

1 dag siden

Aktive debatter