Cookie- og Privatlivspolitik
'Pirates of the Caribbean 4' seneste nyt

'Pirates of the Caribbean 4' seneste nyt

Nye detaljer om den fjerde film i sørøverserien

Stem op!
53
Stem ned!
-8
(reset)
’Pirates of the Caribbean’s manuskriptforfatter Terry Rossio afslører nye detaljer om Jack Sparrows rolle i ’Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides’.

Den fjerde film bliver delvist baseret på Tim Powers’ bog af samme navn, hvis hovedperson på ingen måde overlapper med Jack Sparrow. Fællesnævneren ligger i historien, som Terry Rossio fortæller til Empire Online:

”Vi ville lave en historie om Blackbeard og The Fountain of Youth, og Tim Powers skrev en bog om Blackbeard og The Fountain of Youth. Det har bare vist sig, at for at lave den historie måtte vi bruge den bog.”

Heldigvis skrev Johnny Depp under på en kontrakt med Disney sidste år, så hans rolle burde være sikret, ligesom Geoffrey Rush vender tilbage som Barbossa.

Helt sikkert er det dog, at Keira Knightley og Orlando Bloom ikke er med.

Filmens premieredato er foreløbigt sat til den 8. juli 2011.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christianuser/151702

synes det er et dårligt tidsspunkt at skille sig af med will turner figuren. begynde først at kunne lide ham, da han blev pirat i 3-eren. . .

Christianuser/151702

Tror det bliver en fed film. serien har været god til at lave ikoner.

Jack Sparrow
Barbossa
Davy Kones

glæder mig til at se hvad de kan gøre ud af Blackbeard.

Eman

jeg kan sempelthen ikke vente og der er lidt godt at kira og Orlando ikke er med med alt deres kærligheds liv men uden Johnny ville det ikke være en god film og det er ikke sandt at serien ikke er god men måske har ikke bare kigget ordenligt på filmen men det er jeres mening og ikke min. :-)

Sonja

Hvor er det lækkert at Johnny Depp og dermed Jack Sparrow er med i 4'eren - og endnu mere lækkert at Keira Kneightly ikke er med.. Kunne nu godt tænke mig at se Orlando Bloom udvikle sin karakter til noget mindre rent og pænt - nu er han jo blevet pirat "for life" - men fuck Keira Knightly.. hun er nederen :)

Freja

da jeg fandt ud af at der blev en 4'er, blev jeg bare overlykkelig!
lige som mange andre syntes: johnny som jack? det kan kun blive godt! :D jeg kan ikke forestille mig andre som skulle spille jack!
jeg syntes også at det er godt orlando & keira ikke er med, for jeg syntes de nærmest overtog filmene & at der blev for meget kærlighed i stedet for action?
jeg håber at den nye film kommer til at handle om jacks barndom :D eller bare lidt af den, for jeg har læst rob kidds bøger & det ville blive mega fedt hvis det blev lavet til en film :)

mADS 22

GLÆDER MIG ENORMT MARDET TIL DENS PREMIERE :)

Nadia

Jeg er sikker på det bliver en god film. Jeg skal ind og se den lige med det samme... vis den altså kommer. Med Johnny Depp som Jack Sparrow skal det nok blive en god film:)

kristinauser/457498

Jeg elsker filmene, jeg kan simpelthen ikke vente med at se den. Når den nu engang udkommer, selvom det først er i 2011 /: .
- Jeg syntes at det er godt at Keria og Orlando ikke er med, jeg syntes at deres drama-kærlighedsshow blev for meget i sidste ende. Jeg tror også at figuren Jack Sparrow bliver fremhævet meget mere når de ikke er i filmen, men det er jeg også rimlig tilfreds med :)

Oliveruser/680311

Jeg håber vildt meget at Hans Zimmer eller Klaus Badelt der kommer til at lave musikken til filmen ! :)

 Nat24

Jeg glæder mig godt nok til at se den<3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

5 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

7 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

20 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden