Cookie- og Privatlivspolitik
Teaser-trailer til 'Luftkastellet der blev sprængt'

Teaser-trailer til 'Luftkastellet der blev sprængt'

35 sekunder med Lisbeth Salander i sidste del af Millennium-trilogien

Stem op!
26
Stem ned!
-5
(reset)
Pigen der legede med ilden kan ses i biografen fra i dag, men allerede nu kan man få et glimt af trilogiens sidste del.

Ikke fordi teaser-traileren afslører meget, men den giver alligevel en fornemmelse for stemningen og Lisbeth Salanders tilstand i sidste filmversion af Stieg Larssons roman-trilogi.

Luftkastellet der blev sprængt, der har biografpremiere den 27. november, er instrueret af Daniel Alfredson, som også står bag ’Pigen der legede med ilden’.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carina

Har set etteren og toeren, glæder mig vildt til treeren. Har læst bøgerne så kender historien:-)

Annemarieuser/55353

Mænd der hader kvinder er ubeskrivelig fantastik. Pigen der legede med ilden er MIN GUD. 10 gange bedre. fed action. Super cool at finde ud af hendes liv og hvem hun er. Hun er nok en af de bedste skuespillere jeg længe har set.. jeg mener, Lærkevang? Come on. Det er klart de tre film der kommer til at ha den største succes i lange perioder. Jeg forstår ikke folk der siger denne fantastiske film instruktør er en kegle. ???? Hvorfor går man så ind og ser dem. hvis man på forhånd "ved" at det er noget lort. :) Sad sad. men men men. ! Go de svenske film komponister og instruktører samt skuespillere. 10 gange bedre end hvad vi dansker i realateten kan. I love this trio ;D more of that please, inden vi dør af 2900 happiness og vild med dans.
! Peace out :) By the way - en teaser trailer er normalt kort ;D

Niels

Den første film er stjernegod, men det er toeren ikke!! Og nu skal den tredje også instrueres af den der svenske kegle??!"

Dittepigen94

Er det bare mig eller er den meget kort og viser ikke ret meget af filmen eller noget andet end navnene som vi jo godt kender i forvejen??

susanneuser/763622

De to filmatiseringer af de to første bøger af Stieg Larsson er helt op til de forhåbninger jeg havde. Så kune roser uden torne.

M.J

Jeg har ikke set nogle af de andre ''Stieg Larsson - filmatiseringer'', men denne her ser virkelig ud til, at jeg sku komme igang med dem...

Carina R.

JEG GLÆDER MIG, er netop hjemvendt fra 'Pigen der legede med ilden'.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

johnny

minder mere som nikita end jason bourne for mig.

3 timer siden
Rasmus/Musen

Hvis Jurrasic World-teamet begynder at lave endnu flere af sådan nogle kortfilm(eller bare film i det hele taget), så er jeg totalt klar på at se d

15 timer siden
Michael

også før Avengers: Infinity war?

17 timer siden
Jacob

... scenen passer ind i Black Widow, så har jeg ikke noget problem med genbrug.

1 dag siden
Johan

Nu har jeg ikke set filmen endnu, men jeg vil mene det er på tide han bliver belønnet for sin indsat i Hollywood. Brad Pitt er for vild!

1 dag siden

Aktive debatter