Cookie- og Privatlivspolitik
Fra The Dude til The Duke

Fra The Dude til The Duke

Coen-brødrene genindspiller westernen 'True Grit' med Jeff Bridges i John Waynes gamle rolle

Stem op!
13
Stem ned!
-1
(reset)
The Dude, Jeff Bridges' karakter i Joel og Ethan Coens ‘The Big Lebowski’ (1998), vil mange nok være enige i er en af brødrenes mest gennemførte.

Nu skal de tre igen arbejde sammen på ’True Grit’, hvor Bridges skal genfortolke karakteren US Marshal Rooster Cogburn og dermed forsøge at påføre sig og fylde ikke bare John ”The Duke” Waynes sko men også den til rollen hørende klap for øjet.

Instruktørparret har, tro mod det litterære forlæg. castet en 14-årig til hovedrollen Mattie Ross, der blev spillet af en 22-årig i den originale film fra 1969, og deres genfortolkning vil fortælle historien fra pigens synsvinkel.

Plottet drejer sig om Matties søgen efter hævn over hendes fars morder, som hun – med hjælp fra både en Texas Ranger og den irritable fulderik Rooster – jager ind igennem fjendtligt indianerterritorium.

Coen-brødrene udviste flair for western-genren i deres Oscar-vinder No Country For Old Men (2007), og med Jeff Bridges om bord er det ikke for meget at håbe på endnu en ny-klassiker fra deres hænder.

'True Grit' udkommer først i 2011, men i første omgang udkommer deres seneste film A Serious Man heldigvis allerede fredag den 9. oktober.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Den største bekymring er helt klart brugen af CGI-effekter, som alle film i dag mere eller mindre er smovset ind i.

33 minutter siden
jesperuser/104646
jesperuser/104646

Han instruerede den første film - og ved fiaskoen "Forever" var det ikke ham som instruerede. Så glæder mig til at se resultatet her :D

5 timer siden
Marianne Kirkovics

Billy Elliot er en smuk feel good film, om en drengs mod og kamp for at gøre noget helt anderledens end man ville forvente af en dreng fra den enge

17 timer siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

1 dag siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

1 dag siden

Aktive debatter