Cookie- og Privatlivspolitik
10 skamløse filmkopier

10 skamløse filmkopier

Fra ’Ratatoing’ til ’Transmorphers’ og 'The Da Vinci Treasure'

Stem op!
21
Stem ned!
-2
(reset)
Hollywood beskyldes ofte for at være uopfindsom, men det er intet til sammenligning med filmselskaber som The Asylum og Vídeo Brinquedo.

De excellerer nemlig i at kopiere de største biografsucceser og sende billige versioner ud på DVD, samtidig med at filmene er aktuelle i biografen.

Rettigheder er tilsyneladende ikke et problem for selskaberne, der satser på, at de nærsynede og hurtige i vendingen kommer hjem fra videobutikken med en uventet oplevelse.

Her er 10 eksempler på film, der minder om den ægte vare:


   

  

  

  

  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Alias

Borset fra at det er dårlige film og mange vil føle sig snydt hvis de ikke ved at det er en slags kopi, så er nogle af titlerne da meget godt fundet på. Lidt ligesom i de glade vhs dage og titlerne på pornofilm, der også lånte kraftigt fra de mest kendte biograftitler.

Carluser/917403

Jeg synes "Snakes on a Train" er helt vildt sjovt fundet på!
Er det kun mig?

Liaaaauser/13251

ej hvor lol egentlig :D

Kimuser/264153

Ja det er til at grine af, har set flere af den slags kopi versioner af disney film, løvernes konge, alladin, og den lille havfrue
spørgsmålet er hvornår vi ser matahor, olsen banden sidste gang bang og far til 5 gør det i snevejr

Trentuser/11277

I øvrigt ser Transmorphers da helt vildt fed ud! Jeg vurderer, at der er en rimelig chance for at den rent faktisk er bedre end Revenge og the Fallen

Trentuser/11277

Jeg forstår ikke? Er det ironisk? The Da Vinci Treasure er da den rigtige...:-)

Maten

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA - Har aldrig i mit liv, set noget så usselt, haha tiiiiiiiil griiiiiiiiiiiiiiin

Kasper Dahl Nicolajsen

Jeg kan kun grine af de her ekstremt latterlige film! Tænk at nogle folk åbentlyst stjæler andre film ideer, og ændre titlen en lille bitte smugle. Man hvor er det dumt, de instruktører har bare villet tjene nogle hurtige penge. Hvilket de forhåbentligt IKKE har gjort!!

Rikke Nydam

Det er nok det dummeste jeg har set nogen gøre. Jeg synes virkelig det er ringe, at man kan finde på at gøre sådan noget. Spasser lamt.

Doozeruser/167879

Få en smagsprøve af dem på youtube...

Her er tale om seriøse tømmermændsfilm...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep.

3 timer siden
Kasper

At kejseren overlevede er udforsket i ret mange roste EU bøger, og kan næppe betragtes som en hovsa løsning.

3 timer siden
Antaeus

At være den nye "The Force Awakens" (Star Wars) ser jeg ikke som en stor fordel - jo, sammenlignet med hvad der er kommet af Terminator film efter

4 timer siden
Kekkeruser/733889
Kekkeruser/733889

Jeg er klar og haft haft hejst lakridspibe siden, at jeg så den første gang <3 ;) :D

6 timer siden
Reff

Haha hørt hørt

9 timer siden

Aktive debatter