Cookie- og Privatlivspolitik
10 skamløse filmkopier

10 skamløse filmkopier

Fra ’Ratatoing’ til ’Transmorphers’ og 'The Da Vinci Treasure'

Stem op!
21
Stem ned!
-2
(reset)
Hollywood beskyldes ofte for at være uopfindsom, men det er intet til sammenligning med filmselskaber som The Asylum og Vídeo Brinquedo.

De excellerer nemlig i at kopiere de største biografsucceser og sende billige versioner ud på DVD, samtidig med at filmene er aktuelle i biografen.

Rettigheder er tilsyneladende ikke et problem for selskaberne, der satser på, at de nærsynede og hurtige i vendingen kommer hjem fra videobutikken med en uventet oplevelse.

Her er 10 eksempler på film, der minder om den ægte vare:


   

  

  

  

  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Alias

Borset fra at det er dårlige film og mange vil føle sig snydt hvis de ikke ved at det er en slags kopi, så er nogle af titlerne da meget godt fundet på. Lidt ligesom i de glade vhs dage og titlerne på pornofilm, der også lånte kraftigt fra de mest kendte biograftitler.

Carluser/917403

Jeg synes "Snakes on a Train" er helt vildt sjovt fundet på!
Er det kun mig?

Liaaaauser/13251

ej hvor lol egentlig :D

Kimuser/264153

Ja det er til at grine af, har set flere af den slags kopi versioner af disney film, løvernes konge, alladin, og den lille havfrue
spørgsmålet er hvornår vi ser matahor, olsen banden sidste gang bang og far til 5 gør det i snevejr

Trentuser/11277

I øvrigt ser Transmorphers da helt vildt fed ud! Jeg vurderer, at der er en rimelig chance for at den rent faktisk er bedre end Revenge og the Fallen

Trentuser/11277

Jeg forstår ikke? Er det ironisk? The Da Vinci Treasure er da den rigtige...:-)

Maten

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA - Har aldrig i mit liv, set noget så usselt, haha tiiiiiiiil griiiiiiiiiiiiiiin

Kasper Dahl Nicolajsen

Jeg kan kun grine af de her ekstremt latterlige film! Tænk at nogle folk åbentlyst stjæler andre film ideer, og ændre titlen en lille bitte smugle. Man hvor er det dumt, de instruktører har bare villet tjene nogle hurtige penge. Hvilket de forhåbentligt IKKE har gjort!!

Rikke Nydam

Det er nok det dummeste jeg har set nogen gøre. Jeg synes virkelig det er ringe, at man kan finde på at gøre sådan noget. Spasser lamt.

Doozeruser/167879

Få en smagsprøve af dem på youtube...

Her er tale om seriøse tømmermændsfilm...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter