Biografklub Danmark sæson 2009-2010

Syv film til halv pris - læs programmet!
Billede
(© © Nordisk Film)
Biografklub Danmark er nu klar med den fjortende sæson, som sædvanen tro består af syv film af forskellig genre og nationalitet.

Klik på titlen for at læse mere eller se trailer til den enkelte film.


1: Headhunter (d. 28. august 2009)
Dansk thriller med Lars Mikkelsen som erhvervsjournalisten, Martin, der vikles ind i et spind af konspirationer, da han bliver headhunter for Danmarks største rederi- og olieimperium.

2: Over gaden, under vandet (d. 23. oktober 2009)
Dansk drama hvor vi møder en gruppe af mennesker, hvis liv vikles ind i hinanden, med det resultat, at alt hvad de førhen tog for givet ændres radikalt.

3: Coco før Chanel (d. 11. december 2009)
Det franske drama 'Coco avant Chanel' udkommer i anledning af modeikonets 100-års fødselsdag. Audrey Tautou (Amelie) spiller designeren og legenden Coco Chanel i de unge år.

4: Nine (d. 15. januar 2010)
Stjernespækket musical om en filminstruktør og kvinderne i hans liv. Daniel Day-Lewis, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Kate Hudson og Marion Cotillard spiller blot nogle af rollerne.

5: The Lovely Bones (d. 12. marts 2010)
Peter Jacksons filmatisering af Alice Sebolds anmelderroste roman 'The Lovely Bones' om en myrdet pige, der fra det hinsides følger sin familie og derigennem opdager sin morders nye planer.

6:An Education (d.23. april 2010)
Lone Sherfigs filmatisering af et Nick Hornby forlæg foregår i 1960'erne i en forstad til London, hvor en teenagepiges liv ændres for altid da hun møder en ældre og charmerende playboy.

7: Frihed på prøve (d. 11. juni 2010)
Erik Clausen har lavet en fortsættelse til ’Ledsaget udgang’ fra 2007. Vi følger igen den kriminelle John, da han prøveløslades og tager til Jylland for at rode sin søn ud af problemer.


Biografklub Danmarks hjemmeside kan du læse nærmere om medlemskab og priser.