Cookie- og Privatlivspolitik
”Harry Potter er et sikkerhedsnet for mig”

”Harry Potter er et sikkerhedsnet for mig”

Daniel Radcliffe om fremtiden, musik og bordtennis.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Verdens mest kendte troldmand, Harry Potter, er tilbage i sin sjette film Harry Potter og Halvblodsprinsen.

Skuespilleren Daniel Radcliffe fik rollen som Harry i 2001, blot 12 år gammel.

Nu er Daniel 19 år, og serien er snart slut. I mellemtiden har Daniel gennemgået en naturlig udvikling på lærredet foran millioner af mennesker.

Ser du selv tilbage på din udvikling i rollen over årene?
Der er en del krummen tæer forbundet med min egen præstation, så jeg ser ikke tilbage på de tidligere film. Jeg burde måske se dem og tage det positive fra den måde, mine præstationer har forbedret og udviklet sig på gennem årene, men det er lidt pinligt at se og høre sig selv i den alder. Når jeg på et tidspunkt ser tilbage, bliver det meget interessant.”

Vil Harry Potter og Halvblodsprinsen vise en anden side af Harry?
Der er en gnidning i denne film, og det har meget mere med Ron og Hermione at gøre end med Harry. Harry er ulykkelig i en stor del af denne film, primært fordi folk hele tiden forsøger at slå ham ihjel. Og hans kærlighedsliv er også forfærdeligt. Det er netop hvad Jo (J.K. Rowling) gør så godt: Hun kombinerer hverdagsproblemer med denne utrolige, anden verden.

Med Harry Potters seneste eventyr er der kun to film tilbage, der kommer i 2010 og 2011. Er der blandede følelser forbundet med at tage afsked med Harry Potter?
Bestemt. Det vil være meget, meget mærkeligt pludseligt ikke at skulle komme tilbage til Harry Potter. Det er på en måde et sikkerhedsnet, når man skal til at lave noget andet. At vide, at man ikke har det, bliver sørgeligt. Det bliver sørgeligt at forlade karakteren og ikke se de venner, som jeg har fået, på daglig basis.

Vi hører at du, Rupert Grint (Ron) og Emma Watson (Hermione) hygger jer med bordtennis som afslapning imellem optagelserne. Ifølge Rupert Grint er Emma Watson den dygtigste?
Ja, og det er virkelig irriterende, at Emma er så god! Rupert og jeg har spillet i 11 måneder og hjulpet med hinandens spil. Så spadserer Emma ind og er helt fantastisk. Ingen af os kunne slå hende. Jeg er blevet bedre, men jeg skal aldrig spille med Emma igen.”

Du har altid været en stor fan af indie rock, så hvad er dine musikalske opdagelser i år?
Der er en pige ved navn Laura Marlet, hvis sangtekster er overrumplende. En pige ved navn Adel er også fantastisk. En af mine yndlingsalbum sidste år var med The Wombats kaldet Love, Lost and Desperation. Der er et andet band, som ingen har hørt om, ved navn Beirut. De har lavet to album, og de er begge forbløffende. Jeg har foreslået alle at købe dem. Jeg kan godt lidt Mars Volta, og jeg elsker My Chemical Romances sidste album, selvom jeg aldrig har kunnet lide noget af det, de har lavet før det.”

Så er du virkelig en frustreret rockmusiker?
Nej, jeg har ikke nok talent til at være det. Hvis jeg pludselig fandt ud af, at jeg var en fantastisk guitarist, så ville det være fint, men jeg tror ikke, at det sker!

Men har du forsøgt dig med karaoke?
Jeg er faktisk glimrende til karaoke. ’Rock and Roll Suicide’ af Bowie er min specialitet. Jeg tog alle med storm til afslutningsfesten i forbindelse med Equus (et teaterstykke Daniel medvirkede i).

Der er premiere på Harry Potter og Halvblodsprinsen den 17. juli.Af Daniel Bentien

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Isabell

KAN DANIEL LIDE MCR!!??
DET ER JO MINE TO YNGLINGS TING, MY CHEMICAL ROMANCE OG HARRY POTTER!!
GUD, MAN KAN IKKE LADE VÆRE MED AT ELSKE HAM ENDNU MERE!!
KILLJOY ARMY'EN LEVER FOR EVIGT!!<3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

3 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

3 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

3 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

5 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

6 dage siden

Aktive debatter