USA Top 10: Jonas Brothers og Streetfighter skuffer

Kino.dk ser nærmere på de nyeste og mest populære film i USA.
Billede
Weekendens nye premierefilm, 'Jonas Brothers: The 3D Concert' og 'Streetfighter', kunne ikke hamle op med sidste uges nr. 1, ’Madea Goes to Jail’.

Jonas Brothers: The 3D Concert
Sidste år i februar rystede en koncertfilm med Hannah Montana den amerikanske top 10-liste, og gik direkte ind som nr. 1 med en åbningsweekend på 31,1 millioner dollars.

Disney håbede formentlig på lignende succes med deres koncertfilm om bandet Jonas Brothers, men denne gang var resultatet mere jordnært.

’Jonas Brothers: The 3D Concert’ debuterede på 2. pladsen med 12,7 millioner dollars. Et beløb hjulpet godt på vej af en billetpris på hele 15 dollars. Koncertfilmen er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

Street Fighter: The Legend of Chun-Li
Jean-Claude Van Dammes ‘Streetfighter’ fra 1994 er med god grund gået i glemmebogen, men nu er computerspilssagaen tilbage på det store lærred.

I 'Street Fighter: The Legend of Chun-Li' har man erstattet Van Damme med en heltinde, og det fik teenagedrengene i biografen, som til gengæld var den eneste målgruppe, der lod sig lokke.

Kampsportsfilmen, instrueret af manden bag Doom, Exit Wounds og Romeo Must Die, sparkede sig ind på 8. pladsen med en omsætning på 4,7 millioner dollars, og er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

De resterende film på top 10-listen oplevede alle respektable fald i omsætningen, med undtagelse af Slumdog Millionaire, der efter otte Oscar-statuetter øgede billetsalget med imponerende 45 %.

'Slumdog Millionaire', der har kostet 15 millioner dollars at producere, har i USA alene solgt billetter for 115 millioner dollars.


USA Top 10: 27. februar.- 1. marts

1. Madea Goes to Jail - total $64,8 millioner

2. Jonas Brothers: The 3D Concert - total $12,7 millioner

3. Slumdog Millionaire - total $115 millioner

4. Taken - total $108 millioner

5. He’s Just Not That Into You - total $78,5 millioner

6. Paul Blart: Mall Cop - total $128 millioner

7. Coraline og den hemmelige dør – total $53,8 millioner

8. Street Fighter: The Legend of Chun-Li - total $4,7 millioner

9. Confessions of a Shopaholic - total $33,7 millioner

10. Fired Up! - total $10,1 millioner