Ingen fortsættelse til 'Mænd der hader kvinder' i biografen

Kun den første i Millennium Trilogien får lov at komme op på det store lærred.
Billede
Den 27. februar får Mænd der hader kvinder biografpremiere landet over. Forventningerne er høje til en af nordens mest populære bøger, og ønsket om at se hele serien filmatiseret er derfor yderst aktuelt.

Desværre er det allerede et faktum, at de to efterfølgende bøger om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist ikke vil komme i biograf-distribution, da disse laves direkte til den svenske tv-kanal SVT.

Følelsen af en trilogi
De to bøger ’Pigen der legede med ilden’ og ’Luftkastellet der blev sprængt’ instrueres af svenskeren Daniel Alfredson, som tidligere har lavet ’Beck’-film til tv.

Treeren er i skrivende stund ved at blive filmet, mens toeren allerede er i kassen og ved at blive redigeret og finpudset.

Rollebesætningen er den samme som i etteren, og samlet har alle tre film et budget på 80 millioner kroner. Den rigtige trilogi-stemning vil derfor være mulig at opnå, så snart alle film er ude på DVD.

Om DR eller TV2 har købt tv-rettighederne til de to film vides ikke. Ej heller er det sikkert om Nordisk Film, som co. producerer alle tre film, vil forsøge at få dem vist i biografen alligevel.

Vi krydser fingre!