Return of the Hobbit

Et interview har afsløret at de fire hobbitter fra 'Ringenes Herre' måske vender tilbage.
Billede
Dominic Monaghan, der spillede hobbitten Merry i Ringenes Herre-trilogien, har afsløret, at han og de tre andre hobbitter måske vender tilbage i den kommende filmatisering af ’The Hobbit’.

Monaghan fortalte at producerne bag ’The Hobbit’, er vilde med ideen om at bringe de fire karakterer ind i universet før Ringenes Herre:

"They really want us to come back, and I think there's a really strong chance that we might be back."

At ingen af de fire hobbitter optræder i J.R.R. Tolkiens bog ’Hobbitten’ kan selvfølgelig være en åbenlys forhindring, især når man tænker på de mange Tolkien-fans der vogter de oprindelige værker.

To film

Mexicaneren bag ’Pans Labyrinth’ Guillermo del Toro har påtaget sig den svære opgave at instruere ’The Hobbit’. Instruktøren fra de tre første film, Peter Jackson, er dog stadig med på manuskript-siden.

Handlingen fortæller om Bilbos fund af ringen, møde med dens vogter Smeagul (den senere Gollum), og hvordan disse begivenheder lagde op til de begivenheder vi kender fra ’Ringenes Herre’-trilogien.

Filmen er sat til at udkomme i 2012, og forventningerne er naturligvis tårnhøje, så om Frodo, Sam, Merry og Pippin får lov til at vende tilbage bliver spændende at se.