Cookie- og Privatlivspolitik
'The Expendables' får det ultimative action-cast

'The Expendables' får det ultimative action-cast

Sylvester Stallone hyrer Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Jason Statham og Jet Li til sin nye film!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sylvester Stallone. Dolph Lundgren. Jet Li.

Fans har i årevis været håbefulde om, at deres action-idoler en skønne dag vil arbejde sammen.

’The Expendables’, Stallones nye film, vil opfylde manges drømme. Han har også skrevet manuskriptet, og ”Sly” skal selv spille en af titlens undværlige lejemordere, der skal spilles af en perlerække af stjerner.

Action-heltene får følgeskab af blandt andre Forest Whitaker og Jason ’The Transporter’ Statham, vel omtrent den eneste tilbage i branchen, som stadig når ud til det brede publikum med gode gammeldags action-film, som eksempelvis sidste års ’The Bank Job’ og ’Death Race’.

Stallones seneste film ’Rocky Balboa’ (2006) og ’Rambo’ (2008) har været med til at skabe ny interesse for genren – og for comebacks til udbrændte stjerner.

2008 har således budt på ganske meget opmærksomhed til to ikoner, der har været igennem særdeles sløje tider siden deres storhedsperioder, nemlig ’Double Team’et Mickey Rourke og Jean Claude Van Damme. I ’The Wrestler’ leverer Rourke en præstation, der har gjort ham til Oscar-favorit, og Van Damme overraskede mange med sit skuespil i rollen som sig selv i den hovedsageligt fransksprogede 'J.C.V.D.'.

Begge er de blevet tilbudt roller i ’The Expendables’. Rourke er sprunget til og skal, ifølge Variety, spille rollen som en skruppelløs våbenhandler, mens ”The Muscles from Brussels” har beklageligvis takket nej. Han svigter således de fans, der havde gjort sig forhåbninger om, at han ville blive genforenet med ’Universal Soldier’-rivalen Dolph Lundgren.

Seneste rygte er, at Ben Kingsley også bliver tilføjet til den imponerende cast-liste, der stadig mangler en kvindelig hovedrolleindehaver, efter Sandra Bullock er hoppet fra.

Hvem synes du burde fuldende dette, undskyld udtrykket, overflødighedshorn af testosteron?

Arnold Schwarzenegger. Chuck Norris. Steven Seagal. Michael Dudikoff?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martinuser/568344

Van damme er tidligere European Professional Karate Association middleweight champion

Norris vandt flere mesterskaber i karate i en karriere på ti år bla. World Professional Middleweight karate championship og mange andre.

Seagal - Aikido master, kendo master

Lundgren - European Heavyweight Karate Champion in 1980-81

gert

Sigourney Weaver

Jonathanuser/459996

Chuck ville da passe godt ind i det slæng med sine snart 69 år på bagen :)
Til gengæld er det straks lidt værre at finde en kvindelig hovedrolle til sådan en omgang mandehørm, men det ultimative ville være at få Linda Hamilton med på holdet og så iøvrigt tilføre historien en portion dræberrobotter ;)

khadwar_neang_666

scarlett johanson .... jessica alba ....

Thomas Rossuser/854850

Der er kun der kan gøre castet komplet...

When this guy falls into the water, he doesn't get wet.
The water gets Chuck Norris'd

Jonasuser/388304

I mangler at nævne at Randy Couture er på rollelisten - i modsætning til alle de andre nævnte, kan han rent faktisk slås i virkeligheden! (top-10 heavyweight mma / ufc fighter)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

26 minutter siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

5 timer siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

2 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

2 dage siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

2 dage siden

Aktive debatter