Premierefilm 1. januar

Den 1. januar byder på uforpligtende underholdning, der kan dulme ethvert anfald af tømmermænd.
Billede
Et nyt biografår starter på torsdag, og årets første premierefilm forlanger ikke det store af publikum - man skal blot læne sig tilbage og lade sig underholde.

Sex Drive er en komedie om en biltur gennem amerikanske stater for at score den ultimative drømmekvinde. Stilen minder om ’American Pie’ og ’Road Trip’, og 'Sex Drive' anbefales til alle, der vil bytte brusetabletter og nytårs-skihop ud med et godt grin.

I My Best Friend’s Girl er humoren mindre sexfikseret og mere romantisk. Kate Hudson fanges mellem to mænd i en komedie om venner, kærester og kærlighed.

Hormoner, Hængerøve og Hårde Bananer er baseret på Louise Rennison roman af samme navn, der har begejstret teenagepiger verden over siden 1999. Komedien, om den 15-årige Georgia Nicolsons hverdag, er instrueret af kvinden bag den succesfulde ungdomsfilm ’Bend it Like Beckham’.

Sidste premierefilm i denne omgang er The Spirit. Filmatiseringen af Will Eisners populære tegneserie følger en maskeret helt, hvis liv består af onde skurke og smukke kvinder – sidstnævnte i form af Eva Mendes og Scarlett Johansson.