Efterårets familiefilm i biografen

Resten af 2008 byder på masser af familie-underholdning i biografen. Vi kigger nærmere på udbudet.
Billede
Efterårsferien er lige om hjørnet i selskab med mørke aftener, kulde og blæst. Heldigvis betyder det også oplevelser for hele familien i biografen.

Den 3. oktober er der premiere på Far til Fire – på hjemmebane, og denne gang går jagten på en stjålet tegnebog i selskab med Lille Per, Onkel Sofus, Søs og alle de andre.

Ugen efter, hvor efterårsferien starter, melder ormen Bjarne sin ankomst til tonerne af klassisk disco. Disco ormene er en dansk animationsfilm for hele familien, og Martin fra X-Factor har leveret musik til filmen.

Fænomenet ’High School Musical’ rammer biograferne for første gang onsdag den 22. oktober. De første film blev lavet direkte til TV, men High School Musical 3 kan opleves på det store lærred i både original og dansk version. Forsalgsdatoen annonceres i morgen her på kino.dk.

Manden bag ’Pingvingmarchen’ er tilbage den 31. oktober med en flot film om en piges venskab med en ræv. Pigen og ræven er fortalt af Sofie Gråbøl.  En uge senere kan den tematisk beslægtede Hvor er Winkys hest? også ses med dansk tale i biografen.

Den 21. november får Madagascar 2 endelig premiere. Alle fra giraffer til nævenyttige pingviner er tilbage, når vejen hjem til ZOO ufrivilligt går over Afrika. ’Madagascar 2’ kommer naturligvis med dansk tale.

Max - fra tv-serien af samme navn - får sin egen film den 5. december. Filmen er instrueret af Lotte Svendsen og hele holdet spiller med i filmversionen, der har fået titlen Max Pinlig.

Mor Muh og Krage - foto: Filmcompagniet

Den 12. december har juleeventyret Niko og de flyvende rensdyr premiere. Niko er et rensdyr, som desværre lider noget så grusomt af højdeskræk.

Årets sidste familiefilm er Mor Muh & Krage - en svensk tegnefilm for de mindste i stil med ’Peddersen og Findus’, der kan ses fra den 25. december. Som titlen antyder, handler filmen om en ko og en krages oplevelser.

God fornøjelse med resten af årets familiefilm i biografen!