Pixar annoncerer 'Cars 2' og mange andre nye titler

Pixar har løftet sløret for alle studiets projekter til og med 2012.
Billede
Som tidligere nævnt her på kino.dk er animationshusets næste projekt den familievenlige science fiction-film, Wall-E, om en lille robot i et stort univers, og den har dansk premiere d. 29. august.

Studiets store film i 2009 hedder 'Up', der handler om en 78-årig mand, hvis liv har været knap så eventyrligt, som han havde håbet på. Heldigvis slår skæbnen til, og alle håb om eventyr bliver mere end opfyldt.

I slutningen af 2009 og starten og 2010 får henholdsvis 'Toy Story' og 'Toy Story 2' repremiere i 3-D udgaver som opvarmning til 'Toy Story 3', der kan ses i sommeren 2010 i almindelige og 3-D versioner.

Pixars flagskib i 2011 bliver 'Newt'. 'Newt' handler om Jordens sidste to blå firben, der må og skal parre sig for at sikre artens overlevelse. Problemet er, at de to firben ikke kan holde hinanden ud.

Samme år sniger der sig en ekstra Pixar-film ind ved navn 'The Bear and the Bow' – et eventyr om en skotsk prinsesse der hellere vil være en benhård bueskytte end royal pyntedukke.

Pixarfilmen i 2012 hedder 'Cars 2', og denne gang skal de 4-hjulede venner på rundtur i hele verden. En forsættelse til 'Cars' er overraskende siden den trods alt er Pixars dårligst anmeldte film.

Udover nævnte titler kommer Pixar og Disney også til at stå bag 'Bolt' (hvor John Travolta lægger stemme til en hund, der tror den har superkræfter) og 'The Princess and the Frog' - Disneys første traditionelle tegnefilm siden 'Home on the Range' fra 2004.