Ny '300' film under opsejling

Frank Miller skal tegne en ny ’300’ tegneserie, som efterfølgende også skal filmatiseres.
Billede

Efterfølgeren til sidste års succesfulde filmatisering af Frank Millers tegneserie, ser nu ud til at blive en realitet. Miller har nemlig bekræftet, at han skal lave en ny tegneserie sat i samme univers som den første ’300’.

Den nye tegneserie skal så på sigt filmatiseres, og instruktøren bag den første filmatisering, Zack Snyder, virker interesseret. Dog afventer han Millers færdige resultat før han beslutter, om han er klar til at instruere endnu et testosteron-ekstravaganza.

’300’, der fortalte om det episke slag ved Thermypolae, gjorde Gerard Butler til en stjerne og var filmet 100 procent på green screen (computergenererede omgivelser). På nuværende tidspunkt vides det ikke, om det nye projekt skal foregå før eller efter handlingen i den første film.

En fortsættelse ser lidt svær ud, eftersom samtlige karakterer døde I ‘300’, og samtidig syntes film sat i tiden før en anden film, altid at være berøvet en vis narrativ spænding. Heldigvis er den spartanske historie fyldt med interessante begivenheder, så mon ikke Miller kan finde på noget effektivt til den nye fortælling.

Det er igen Legendary Pictures der skal producere for Warner Bros., og selvom samme bagmænd har en anden storslået sandal-film på vej, med ’Clash of The Titans’, er Millers nye projekt sat som en topprioritet.

Både Zack Snyder og Frank Miller har andre spektakulære film på vej. Snyder instruerer den kommende ’Watchmen’ filmatisering, og Miller instruerer både ’The Spirit’ og endnu to ’Sin City’ film i samarbejde med Robert Rodriguez.

Af: Stine Teglgaard