Cookie- og Privatlivspolitik
Ny '300' film under opsejling

Ny '300' film under opsejling

Frank Miller skal tegne en ny ’300’ tegneserie, som efterfølgende også skal filmatiseres.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Efterfølgeren til sidste års succesfulde filmatisering af Frank Millers tegneserie, ser nu ud til at blive en realitet. Miller har nemlig bekræftet, at han skal lave en ny tegneserie sat i samme univers som den første ’300’.

Den nye tegneserie skal så på sigt filmatiseres, og instruktøren bag den første filmatisering, Zack Snyder, virker interesseret. Dog afventer han Millers færdige resultat før han beslutter, om han er klar til at instruere endnu et testosteron-ekstravaganza.

’300’, der fortalte om det episke slag ved Thermypolae, gjorde Gerard Butler til en stjerne og var filmet 100 procent på green screen (computergenererede omgivelser). På nuværende tidspunkt vides det ikke, om det nye projekt skal foregå før eller efter handlingen i den første film.

En fortsættelse ser lidt svær ud, eftersom samtlige karakterer døde I ‘300’, og samtidig syntes film sat i tiden før en anden film, altid at være berøvet en vis narrativ spænding. Heldigvis er den spartanske historie fyldt med interessante begivenheder, så mon ikke Miller kan finde på noget effektivt til den nye fortælling.

Det er igen Legendary Pictures der skal producere for Warner Bros., og selvom samme bagmænd har en anden storslået sandal-film på vej, med ’Clash of The Titans’, er Millers nye projekt sat som en topprioritet.

Både Zack Snyder og Frank Miller har andre spektakulære film på vej. Snyder instruerer den kommende ’Watchmen’ filmatisering, og Miller instruerer både ’The Spirit’ og endnu to ’Sin City’ film i samarbejde med Robert Rodriguez.

Af: Stine Teglgaard

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ashera

"En fortsættelse ser lidt svær ud, eftersom samtlige karakterer døde I ‘300’" - nej, de døde ikke allesammen. Fortælleren eller filmens narrative stemme fik netop til opgave at forlade kampscenen for at berette om kampen. Og i slutscenen har han vel samlet 300.000 krigere eller så (jeg nåede ikke lige at tæle præcist) så her kunne en ny film starte med at smadre den megalomane persiske overskurk (der heller ikke døde i den første) Men det bliver nok bare en sidehistorie uden vitaminer og kød på.

June

Er ellers ikke Frank Miller fan men 300 slog sgu benene væk under mig. Fantastisk film :o)

khadwar_neang_666

hvis den er ligesaa god som 300 for ca. 12 til 15 mdr. siden saa siger jeg wow wow wow

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

5 dage siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

5 dage siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

6 dage siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

1 uge siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden

Aktive debatter