Josh Brolin som Plissken

Casting-rygte puster nyt liv i et kommende remake af 'Escape From New York'.
Billede

Ifølge Spielberg News skal Josh Brolin muligvis spille Snake Plissken i det kommende remake af John Carpenters ’Escape From New York’ (1981).

Genindspilningen har været længe undervejs, men preproduktionen faldt fra hinanden sidste år, da Len Wiseman forlod projektet. Siden er Jonathan Mostow (’Terminator 3: Rise of the Machines’) blevet hyret til at omskrive manuskriptet.

Brolin er desuden blevet nævnt i forbindelsen med castingen af den nye Terminator i McGs fortsættelse ’Terminator Salvation’, så meget kunne tyde på, at han godt kan forberede sig på at tage springet til Hollywoods A-List.

Ikke blot har Brolin været navnet på manges læber i forbindelse med sine bundsolide præstationer i tre så forskellige 2007-produktioner som 'Planet Terror''In the Valley of Elah' og ’American Gangster’, men det var i Oscar-vinderen ’No Country For Old Men’, at han for alvor fik chancen for at bevise, at han formår at bære en film.

Selv hvis de forholdsvist løse rygter om Brolin som Plissken og Terminator ikke bliver en realitet, så har han allerede sikret sig andre store roller i to biografier, begge af højtprofilerede instruktører. I Gus Van Sants ’Milk’ myrder han Californiens første selverklæret homoseksuelle statsmand, mens han i Oliver Stones ’W.’ skal spille George W. Bush.

af Kasper Løvborg