Cookie- og Privatlivspolitik
Jalousi, Penge, Sex and the City

Jalousi, Penge, Sex and the City

Kim Cattrall, der spiller en af de fire hovedroller i 'Sex and the City: The Movie', forsvarer sine tidligere udtalelser om en urimelig løn sammenlignet med Sarah Jessica Parkers.
Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
"Jeg har aldrig forventet at blive betalt det samme som Sarah. Men jeg følte ikke, at lønnen stod mål med det vi andre tre bidrog med. Jeg har talt ud om det, fordi jeg ikke vil være på en optagelse, hvor jeg føler mig mindre værdifuld." udtalte filmens Samantha Jones if. IMDb.

Cattralls krav om højere løn udmøntede sig i rygter om, at hun ville stjæle al filmens opmærksomhed og derfor ragede uklar med Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis.

If. den 51-årige skuespiller - der bl.a. kan ses i 'Police Academy' fra 1984 og mange andre roller inden den succesfulde tv-serie – har hun det godt med sine medskuespillerinder, sådan da.

"Kommer du godt ud af det med dine kollegaer hele tiden? Hvis du er 18 timer på arbejde, er det at gå ud at få en drink med dem, det sidste du har lyst til. Du har bare behov for at komme væk."

Virkelighedens 'Sex and the City' er ikke overraskende mindre gemytlig, men kemien er utvivlsomt intakt mellem de fire veninder, når 'Sex and The City: The Movie' fra d. 6. juni kan ses i biografen.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Har du set den med Tom Cruise og American Psycho? Den er så vild!

MVH Stine

8 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Dejligt at se din liste - og bl.a. også lidt kærlighed til den en smule oversete ‘I Love You Phillip Morris’ :) Bjarke, kino.dk

10 timer siden
hakuninuser/15689
hakuninuser/15689

1. Evigt solskin i et pletfrit sind
2. Man on the Moon
3. The Truman Show
4. The Majestic
5. I Love You Phillip Morris

13 timer siden
Yasmin

De er virkelig kommet langt med deep fakes. Man kan seriøst ikke se det er fake!

1 dag siden
Kenneth

Meet Joe Black er efter min mening hans bedste film

1 dag siden

Aktive debatter