Cookie- og Privatlivspolitik
Jalousi, Penge, Sex and the City

Jalousi, Penge, Sex and the City

Kim Cattrall, der spiller en af de fire hovedroller i 'Sex and the City: The Movie', forsvarer sine tidligere udtalelser om en urimelig løn sammenlignet med Sarah Jessica Parkers.
Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
"Jeg har aldrig forventet at blive betalt det samme som Sarah. Men jeg følte ikke, at lønnen stod mål med det vi andre tre bidrog med. Jeg har talt ud om det, fordi jeg ikke vil være på en optagelse, hvor jeg føler mig mindre værdifuld." udtalte filmens Samantha Jones if. IMDb.

Cattralls krav om højere løn udmøntede sig i rygter om, at hun ville stjæle al filmens opmærksomhed og derfor ragede uklar med Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis.

If. den 51-årige skuespiller - der bl.a. kan ses i 'Police Academy' fra 1984 og mange andre roller inden den succesfulde tv-serie – har hun det godt med sine medskuespillerinder, sådan da.

"Kommer du godt ud af det med dine kollegaer hele tiden? Hvis du er 18 timer på arbejde, er det at gå ud at få en drink med dem, det sidste du har lyst til. Du har bare behov for at komme væk."

Virkelighedens 'Sex and the City' er ikke overraskende mindre gemytlig, men kemien er utvivlsomt intakt mellem de fire veninder, når 'Sex and The City: The Movie' fra d. 6. juni kan ses i biografen.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

3 timer siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

2 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

2 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

5 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

5 dage siden

Aktive debatter