Vind The Shining/Doctor Sleep blu-ray box med ekstramateriale

Vi udlodder 3 stk. The Shining/Doctor Sleep blu-ray bokse, der udgives på DVD og bly-ray den 19. marts.

Boksene inkluderer Vivian Kubricks dokumentar 'The Making of The Shining' med mulighed for kommentarspor + traileren til 'The Shining'.

Gyserfilmen 'The Shining' (Ondskabens hotel) er en klassiker af Stanley Kubrick, baseret på Stephen Kings berømte roman.

Forfatteren Jack Torrance flytter sammen med sin kone og deres femårige søn Danny ind på det elegante, men isolerede Overlook Hotel i Colorados bjerge.

Jack har fået job som vicevært i vintersæsonen, og han håber på at få ro til at skrive, men efter kort tid opdager familien, at hotellet bærer på mange grusomme hemmeligheder. Isolationen begynder langsomt at påvirke alle... ikke mindst Jack, der gradvist bliver mere og mere utilregnelig. 

SE TRAILEREN TIL THE SHINNING HER

Gyseren 'Doctor Sleep' foregår 40 år efter The Shining (Ondskabens Hotel), og Dan Torrance er stadig dybt traumatiseret efter sine oplevelser som barn på The Overlook Hotel.

Den nu voksne Torrance kæmper for at finde ro i sit liv og har svært ved at affinde sig med både moderens død og ikke mindst fortidens spøgelser (i bogstavelig forstand). Desuden kæmper han også for at holde sig ædru efter mange års alkoholisme.

Men den smule ro ophører brat, da han møder den nysgerrige teenager Abra, som har samme kraftfulde evne som ham - nemlig "the shine"

SE TRAILEREN TIL DOCTOR SLEEP HER

Der må kun deltages i konkurrencen én gang per husstand.

Vindere

  • The Shining/Doctor Sleep blu-ray boxsendmig
  • The Shining/Doctor Sleep blu-ray boxPeter
  • The Shining/Doctor Sleep blu-ray boxJan Gregers
Spørgsmål

Vi spurgte: Hvilken forfatter har skrevet bøgerne bag 'The Shining' og 'Doctor Sleep'?

Det korrekte svar var: Stephen King.

Konkurrencen er afsluttet.