Vind præmiepakke inkl. billetter til det romantiske drama Emma

Vi udlodder en præmiepakke inkl. 2 fribilletter og gavekort til La Glace i København til Emma med bl.a. Anya Taylor-Joy og Bill Nighy!

Periodedramaet 'Emma' handler om den unge og rige Emma Woodhouse, der ser sig selv som byens store Kirsten Giftekniv.

Som yngste datter af byens rigeste mand, Mr. Woodhouse, er Emma byens førende dame, og hun mener derfor selv, at hun ved, hvad der er godt for alle i kærlighedens store lotteri.

Emmas lidt snobbede og selviske syn på tilværelsen hjælper dog ikke altid kærligheden på vej, og hendes gode ven Mr. Knightley giver hende et nyt perspektiv, da han udfordrer hendes beslutninger.

Komedien har Anya Taylor-Joy, der er kendt for sine roller i bl.a. SplitGlass og The VVitch, i hovedrollen som den unge matchmaker.

'Emma' er baseret på Jane Austen-romanen ved samme navn. Bogen er tidligere blevet filmatiseret i 1996 med Gwyneth Paltrow i hovedrollen, mens historien desuden har inspireret 90'er kultklassikeren Clueless. (copyright: kino.dk)

Præmiepakken inkluderer:
- 2 billetter til 'Emma'
- Romanen bag filmen
- Gavekort til besøg for 2 personer til conditoriet La Glace i København

Tak til UIP!

Der må kun deltages i konkurrencen én gang per husstand.

OBS: Vær opmærksom på at der er begrænset gyldighedsperiode påtrykt billetterne, der udloddes og at vi ikke kan garantere hvilke biografer, filmen vises i eller hvornår.

Vindere

  • Præmiepakke inkl. billetter til 'Emma'Sille
Spørgsmål

Vi spurgte: Hvem har tidligere spillet Jane Austen-karakteren Emma i 1996?

Det korrekte svar var: Gwyneth Paltrow.

Konkurrencen er afsluttet.