Nu kan du vinde Le Mans '66 på DVD!

Vi udlodder 3 eksemplarer af action-dramaet Le Mans '66 med Christian Bale og Matt Damon som de to autentiske hovedpersoner!

Filmen handler om optakten til det episke 24-timers Le Mans-løb i 1966, der i særdeleshed betød en dyst mellem bilfabrikanterne Ford Motors og Ferrari.

Da bildesigneren Carroll Shelby bliver hyret af Ford, er det ikke for at skabe endnu et samlebåndskøretøj til den amerikanske befolkning. Ford har nemlig besluttet, at de vil udvikle en racerbil, der kan vinde det prestigefyldte Le Mans-løb i Frankrig.

Men konkurrencen er hård, især fra de forsvarende mestre fra Ferrari, og chancen for at vinde handler ikke kun om bildesign, men også om at finde den rigtige racerkører.

Til det formål hyrer Shelby den uregerlige, men brillante Ken Miles, og sammen må de tackle både intern og ekstern modstand under forberedelserne til det ultrahårde løb.

Ford-Ferrari-filmen modtog Oscars for Bedste klipning samt lydredigering og det er instruktøren bag en anden biografisk film, Walk the Line om country-stjernen Johnny Cash, der står bag dramaet. (Copyright: kino.dk)

Filmen er ude på DVD og blu-ray 30/3.

SE TRAILEREN HER

Der må kun deltages i konkurrencen én gang per husstand.

Vindere

  • Le Mans '66 på DVDJens Peter
  • Le Mans '66 på DVDSwimmingDolphin
  • Le Mans '66 på DVDAllan
Spørgsmål

Vi spurgte: Hvilke 2 bilfabrikanter er omdrejningspunktet i filmen?

Det korrekte svar var: Ford Motors og Ferrari

Konkurrencen er afsluttet.