'The Butler' - vind fribilletter, soundtrack og roman!

Deltag i lodtrækningen om 5 pakker bestående af 2 fribilletter til The Butler, soundtrack samt romanen filmen er baseret på.

I filmen ' The Butler' fødes den sorte Cecil Gaines under slavetiden og vokser op med hårdt arbejde i bomuldsmarkerne under sadistiske plantageejere. Men den unge mand har en stærk vilje til at overleve og får stablet en ny tilværelse på benene, efter han flygter og får arbejde som tjener for rige, hvide amerikanere. 

Cecil viser sig hurtigt at være god til sit nye erhverv, og talentet fører mange år senere til drømmejobbet som butler i De Hvide Hus.

Tak til Scanbox
!

Husk at tilføje din adresse til din profil når du deltager i konkurrencer på kino.dk. For flere konkurrencer - klik HER!

OBS: 
Vær opmærksom på den begrænsede gyldighedsperiode påtrykt billetterne der udloddes. Vi kan desværre ikke garantere, at filmen går i alle biografer i hele gyldighedsperioden. 

Vindere

  • 2 fribilletter, et soundtrack og en romanOle
  • 2 fribilletter, et soundtrack og en romanGitte
  • 2 fribilletter, et soundtrack og en romanHeidi
  • 2 fribilletter, et soundtrack og en romanJette
  • 2 fribilletter, et soundtrack og en romanpia
Spørgsmål

Vi spurgte: Titelkarakteren i ’The Butler’ er, modsat tidens biografiske trend, en fiktiv person inspireret af en artikel fra denne avis i 2008?
Det korrekte svar er: Washington Post