Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Thomas Bo Larsen er fan af danske familie-julefilm: "Det ligner kraftedeme en million"

Skuespilleren er biografaktuel med 'Julemandens Datter 3'

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Det er igen tid til at samle hele familien til et nyt magisk juleeventyr i den tredje film i serien om julemandens datter, Julemandens datter 3 - Den magiske tidsmaskine.

I den anledning mødte vi instruktøren på filmen, Christian Dyekjær, samt Thomas Bo Larsen, der har sin første optræden i julefilmserien som den griske Baron Von Ravn.

I den nu biografaktuelle film er det op til Lucia at redde julen, efter rektor på Julemandskolen erklærer, at julen er aflyst. Lucia må derfor rejse tilbage i tiden til rektors unge dage som julemand i 1897, i håbet om at opklare, hvad der dog pludselig har givet ham julekuller.

Vi fik vendt tidsrejseelementet, samt hvordan man genskaber Viborg anno 1897. Og så fik vi også et bud på, hvor både Dyekjær og Bo Larsen ville rejse hen, hvis de havde deres egen tidsmaskine.

Se interviewet øverst.

- Da idéen om at føre det tilbage til gamle dage med en tidsmaskine kom på banen, var det lige som om, at projektet blev revitaliseret for mig. Gamle dage, Jule Vernes og Charles Dickens har altid fascineret mig meget, lyder det fra Christian Dyekjær, der også var instruktør på de to første film i serien.

 

LÆS OGSÅ: Se traileren: Thomas Bo Larsen vil røve julemanden i ny dansk familiefilm

Thomas Bo Larsen kunne fortælle, at han havde set de to forgængere, inden han sagde ja til at medvirke i den nye film, og var meget begejstret.

- Jeg synes det er ret fascinerende med det lave budget, som de kører på. Det ligner kraftedeme en million.

Da de bliver spurgt om, hvad de ville gøre, hvis de havde deres egen tidsmaskine, var Thomas Bo Larsen ikke et sekund i tvivl.

- Hver gang jeg ser billeder af København fra 1890-1910, så får jeg kuldegysninger. Mit største ønske ville være at komme tilbage til København i de 20 år - det gamle Istedgade og "luder-street".

Christian Dyekjær fortsætter:

- Den periode, som filmen foregår i - altså slutningen af 1800-tallet - er der noget teknologi, og man rejser ud i verden og opdager verden på en ny måde. Verden er lidt mere affortryllet i dag. Alt er fundet og set og undersøgt. Så det er nok lidt samme periode.

’Julemandens datter 3 - Den magiske tidsmaskine’ kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.