Du har aldrig set en dræberdukke som M3GAN: Manden bag 'The Conjuring'-filmene laver ny blodig gyser

Se traileren til 'M3GAN'
M3GAN (UIP)
(© M3GAN (UIP))

Når det kommer til skræmmende dræber-dukker, står Chucky fra Child's Play-filmene højt på listen over favoritter, ligesom Annabelle de senere år har spredt rædsel.

Nu er der en ny dukke i gyser-klassen, som bejler til en plads blandt de mest uhyggelige dukker. Hun er godt på vej med denne nye og blodige trailer for filmen M3GAN. Se traileren herover.

Filmen handler om pigen Cady, der mister sine forældre i en ulykke og nu bliver givet en livagtig dukke i den nyeste teknologi. Det er meningen, at dukken M3GAN nu sørger for, at Cady aldrig skal føle sig ensom igen.

 

LÆS OGSÅ: Ny og meget blodig klovne-gyser får publikum til at besvime

Det går naturligvis hverken værre eller bedre, end at M3GAN begynder at få et liv på egen hånd og ikke just lystrer sine ejere. Det ender - som traileren lover - både blodigt, brutalt og skræmmende.

Gyserfilmen produceres af Blumhouse Productions og filmskaberen James Wan, der bl.a. har gyserfilm som Saw, Insidious, The Conjuring og Malignant på sit CV. Mens Gerard Johnstone instruerer baseret på en idé af Wan og et manuskript af Akela Cooper, som sidste år skrev 'Malignant' samt den kommende The Nun 2.

'M3GAN' har biografpremiere den 12. januar.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)