Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Verdensstjerne elsker 'Hvor flodkrebsene synger' - "Det er en ære at have hendes sang med"

Interview med de biografaktuelle stjerner

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Filmatiseringen af den globale bestseller Hvor flodkrebsene synger har endelig ramt de danske biografer, hvor man nu kan opleve Normal People-stjernen Daisy Edgar-Jones i rollen som "marskpigen" Kya.

Dramaet foregår i det dybe syd-USA, hvor den skarpsindige og viljestærke Kya lever udenfor sit nærsamfund. Da en ung mand fra byen findes myrdet, kommer den isolerede Kya i fokus, da hun snart anklages for mord.

Vi mødte hovedrolleindehaveren samt skuespiller Taylor John Smith til en snak om deres premiereaktuelle film, hvor Taylor Swift har skrevet en sang til. Musikeren elskede nemlig bogen og var fast besluttet på at være involveret i filmen, da hun hørte, at den blev lavet med Edgar-Jones i hovedrollen og med Reese Witherspoon som producer.

Se også: Hvor flodkrebsene synger-stjerne: "Man må acceptere, at det altid vil være anderledes end i bogen"

Selvom Edgar-Jones var en af grundene til, at Swift ville være involveret i filmen, så vidste skuespilleren det faktisk ikke, før trailen blev offentliggjort.

- Jeg vidste ikke, at hun var involveret, indtil jeg så traileren. Jeg kan huske, at Libby [Olivia Newman, red.] fortalte mig det, da vi var færdig med optagelserne. Hun sagde, “vi har fået en, som er ret cool til at lave sangen til filmen.” Jeg undrede mig over, hvem det kunne være.

- Så så jeg traileren og faldt ned af stolen, for jeg har selvfølgelig lyttet til og elsket Taylor, siden jeg var meget lille.

- At hun har forelsket sig i historen og har ville bidrage med noget så smukt, som den sang hun har skrevet, det er bare så specielt og sådan en ære at have den i slutningen.

'Hvor flodkrebsene synger' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.