Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Star Wars-skuespiller forvandler sig til Whitney Houston i første kig på ny musik-film

Bliver 'I Wanna Dance With Somebody' årets julehit?

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Bohemian Rhapsody, Rocketman, Respect og Elvis. Vi har de senere år fået en god håndfuld film, der fortæller historien om virkelige bands og artister. Bl.a. netop Queen, Elton John og Aretha Franklin i førnævnte titler.

Forude venter nu et drama om den ikoniske sangerinde Whitney Houston i filmen, der har fået titlen I Wanna Dance With Somebody - selvfølgelig opkaldt efter Houstons megahit af sammen navn.

Det er Naomi Ackie, der indtager hovedrollen i filmen om stjernens liv - fra den spæde start og helt til toppen. Den 30-årige skuespiller er bl.a. kendt fra Star Wars: The Rise of Skywalker og serien 'Master of None'.

Nu er den første trailer til 'I Wanna Dance With Somebody' offentliggjort, hvor vi får et godt kig på Naomi Ackies portræt i den biografiske film om den verdenskendte sangerinde. Ackie ser ud til at ramme hovedet på sømmet.

Se traileren øverst.

 

SE OGSÅ: Anders W. Berthelsens vilde transformation til dansk musikikon

Udover Naomi Ackie finder man på rollelisten bl.a. også Ashton Sanders som Whitneys eks-mand Bobby Brown og Stanley Tucci som produceren Clive Davis.

Clarke Peters kan ses som John Houston, Whitneys far, mens Tamara Tunie portrætterer sangerindens mor Cissy Houston.

Udover det allerede nævnte hit, tæller Whitneys CV bl.a. numre som 'I Will Always Love You', 'I'm Every Woman', 'How Will I Know' og mange flere.

Whitney omfavnede også skuespillerfaget, bl.a. overfor Kevin Costner i den romantiske The Bodyguard fra 1992.

Der er som bekendt også en skyggeside til Whitneys succesfulde karriere. Hun kæmpede således med et stofmisbrug senere i livet, mens hun døde blot 48 år gammel i 2012.

Det er Anthony McCarten, der har forfattet filmens manuskript, hvilket også var tilfældet med den Oscar-vindende 'Bohemian Rhapsody'. Mens instruktør Kasi Lemmons tidligere har stået bag det Oscar-nominerede filmportræt Harriet.

'I Wanna Dance With Somebody' har biografpremiere den 22. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.