Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Første trailer: Bille August forenes med Lykke Per-hovedrolle i ny dansk storfilm

Brusende romantik og store følelser venter forude

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Følelserne får frit løb i den dramatiske trailer til den Oscar-vindende instruktør Bille Augusts nye film Kysset.

Se traileren herover.

Rollelisten til det romantiske drama byder på flere store stjerner, både nye talenter og mere garvede kræfter. Man finder her navne som Esben Smed og Clara Rosager, videre til Lars Mikkelsen og David Dencik.

Det danske drama udspiller sig i 1913, hvor en verdenskrig truer freden i Europa. Her møder vi den retskafne og ansvarsbevidste Anton Abildgaard, der er ved at indtage rollen som officer.

Da han deltager i et stort bal hos baronen Løvenskjold, bliver det en aften, som kommer til at udstikke en ny retning i hans liv. Kærlighedens farefulde vej.

 

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas og massevis af danske stjerner er pinlige fædre og mødre

Den unge Anton byder nemlig husets datter Edith op til dans for at finde ud af, at hun er lam i benene efter en tragiske rideulykke. Hun forelsker sig nu i Anton, der dog ikke umiddelbart gengælder hendes følelser - men indleder et forhold af ren medlidenhed.

Starten på en ulige relation begynder, hvor Anton ender med at slås med uærlighed overfor Edith, som kommer til at stå model til både løgne og falske løfter.

Det er Bille August og hovedrolle Esben Smeds andet samarbejde efter den roste  Lykke-Per i 2018.

'Kysset' er baseret på den østrigske forfatter Stefan Zweigs roman 'Ungeduld des Herzen' fra 1939, som Bille August selv har skrevet det danske manuskript til.

Bille August var senest aktuel i de danske biografer med Karen Blixen-fortællingen Pagten, der indbragte Birthe Neumann flere flotte priser for hovedrollen.

'Kysset' har biografpremiere den 23. februar 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.