Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Efterårets mest ventede film er en gyser: "Hvad gør du, når han kommer efter dig?"

Michael Myers stemt ind på 1. pladsen blandt kino.dk's brugere

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Efteråret er skudt blæsende mørkt i gang, og Halloween venter forude. Denne uhyggelige dag - og ikke mindst nat - betyder som bekendt gys og gru.

Særligt i år byder efteråret på uhygge i biografen, nemlig med det tredje kapitel i den nye række af film om seriemorderen Michael Myers. Ikke nok med det, så er Halloween Ends også den mest ventede film blandt jer, kino.dk's brugere.

Det viser vores liste med de mest ventede film i oktober og november. Du finder listen her.

Men nu er der også lagt op til den helt store og blodige finale i kampen mellem overleveren Laurie Strode og den maskerede Myers.

 

LÆS OGSÅ: Halloween-legende sender sin ikoniske karakter på pension efter 44 år

Slasher-filmen har desuden fået en ny og sidste trailer. Den kan du se herover. Det er en både intens, stemningsfuld og brutal forsmag på det, der venter i biografen.

'Halloween Ends' følger som bekendt op på Halloween fra 2018 samt dens fortsættelse Halloween Kills, hvorfor den umiddelbart fungerer som en afslutning på den nye trilogi.

Handlingen udspiller sig fire år efter hændelserne i 'Halloween Kills', hvor Laurie nu er ved at skrive en bog om sit morderiske nemesis, som man første gang mødte i John Carpenters klassiker Halloween fra 1978.

Den stridende duo, Laurie og Myers, stod altså ansigt til ansigt første gang i den oprindelige film, mens den nye films titel 'Halloween Ends' altså antyder, at det bliver afslutningen på franchisen. I hvert fald i denne omgang.

'Halloween Ends' har biografpremiere den 13. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.