Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Lastbilchauffør med diarré: Derfor skulle Mick Øgendahl have lort i ansigtet

Bag om scenen med Rasmus Heide og Mick Øgendahl

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Alle for fire er fyldt med sjove og pinlige scener, der sætter hovedkaraktererne i tårkrummende situationer. Én af de mest opsigtsvækkende er, da Ralf må gemme sig for en vred lastbilchauffør i tanken under et festivaltoilet.

Scenen ender selvfølgelig dér, hvor man må forvente, da lastbilchaufførens mave begynder at knurre, det efter en heftig omgang chili i frokostmenuen.

 

SE OGSÅ: Aaaav! 'Alle for fire' udsætter Mick Øgendahl for kugleknusende Mission: Impossible-olfert

Da vi talte med Mick Øgendahl og Rasmus Heide om filmen, spurgte vi ind til denne i særdeleshed mindeværdige sekvens og ikke mindst til, hvorfor Mick Øgendahl dog udsætter sig selv for den slags. Se interviewet øverst.

Ifølge Heide er det faktisk Øgendahl selv, der har fundet på scenen, men at han tilførte diverse smådetaljer omkring bl.a. mindre afstand fra anus til ansigt - selvfølgelig først efter kameraet ruller, så det er for sent for Mick at forberede sig eller opponere.

SE OGSÅ: Mick Øgendahl storroser sin nye bror i 'Alle for fire': "Anders W. Berthelsen er sgu en gave"

Desuden er scenen både en hyldest til gamle stumfilm med Charlie Chaplin og til Olsen-bandens Bøffen (Ove Verner Hansen), som Heide slutter af med at afsløre.

Alle for fire er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.