Cookie- og Privatlivspolitik

Dansk stjerne-par køber en baby i første trailer til ny komedie af Anders W. Berthelsen

Ny dansk film i efteråret

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Anders W. Berthelsen er uden tvivl en af de travleste personer i dansk film. Alene i august er den folkekære skuespiller både aktuel i komedien Alle for fire og som den elskede sanger Flemming Jørgensen i musikfilmen Bamse.

Men efteråret byder på meget mere fra Berthelsen hånd. Han springer nemlig ud som instruktør og står bag kameraet på komedien Lykkelige omstændigheder, der lander i biografen den 6. oktober.

Nu er den første trailer landet (se den øverst), og den lægger op til både store grin og søskendekærlighed.

 

LÆS OGSÅ: Vild skuespiller-forvandling: Se den første trailer til ny dansk film om sangikonet Bamse

'Lykkelige omstændigheder' fortæller nemlig historien om de to søstre Katrine og Karoline, der i den grad er vokset fra hinanden. Mens den ambitiøse Katrine har fået et succesfuldt liv med bygmesteren Markus, så er Karoline endt i en forgældet tilværelse med den sumpede og arbejdsløse DJ Ronny.

Katrine mangler kun én ting. En baby. Og da Karoline bliver gravid, tilbyder Katrine at købe søsterens barn. De indgår en aftale, men intet udspiller sig som planlagt.

Rollelisten består af en lang række danske stjerner og stortalenter, herunder Sofie TorpRoberta ReichhardtEsben SmedJoachim Fjelstrup og Martin Høgsted.

Anders W. Berthelsen var i 2019 medinstruktør på det prisbelønnede drama Ser du månen, Daniel, der også havde Esben Smed i hovedrollen. 'Lykkelige omstændigheder' er skrevet af den rutinerede forfatter Kim Fupz Aakeson ('Den eneste ene', 'Kraftidioten').

'Lykkelige omstændigheder' får premiere den 6. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.