Anders W. Berthelsen så 200 timer med Flemming 'Bamse' Jørgensen som forberedelse til ny dansk film

Interview med den biografaktuelle skuespiller
Anders W. Berthelsen Bamse Nordisk Film
(© Bamse (Nordisk Film))

Man kan lige nu opleve Anders W. Berthelsen i rollen som den folkekære musiker Flemming 'Bamse' Jørgensen i feel-good-dramaet Bamse.

Vi har derfor sat den 52-årige skuespiller stævne til en snak om bl.a. hans forhold til musikken, hvordan han har forberedt sig til rollen og reaktionen, da han fik tilbuddet om at spille Bamse. Se interviewet herover.

Bl.a. fortæller hovedrolleindehaveren om det at skulle portrættere musikeren:

- Jeg ville lave det så ærligt som muligt det portræt af Flemming, og ramme det så præcist som muligt. Jeg har siddet og lyttet til 200 timers interview med Flemming og set alle hans koncerter […] sådan studeret, hvordan han gik, hvordan han trak vejret, hvordan han vuggede, når han sang.

 

LÆS OGSÅ: 15 kg, proteser og hårfarve: Sådan transformerede Anders W. Berthelsen sig til Bamse

I 'Bamse' følger man netop Flemming Jørgensen, der har givet os klassikere som 'Vimmersvej' og 'I en lille båd der gynger'.

Den folkekære musiker blev som spæd bortadopteret til et direktørægtepar, som ikke kunne få børn. Faren ønsker, at Flemming en dag skal overtage familiens fabrik, men Flemming har i stedet planer om at blive noget ved musikken.

Selvom succesen er enorm for hans orkester Bamses Venner, så ønsker Flemming fortsat farens anerkendelse og kærlighed og føler sig stadig splittet mellem at være Flemming og Bamse.

'Bamse' kan ses netop nu i biografen.

 

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)