Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Aaaaav! 'Alle for fire' udsætter Mick Øgendahl for "kugleknusende" Mission: Impossible-olfert

Bag om scenen med skuespilleren selv

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Alle for fire er strøget direkte ind i toppen af biografernes top 10-liste, og den danske komedie er ifølge kino.dk-brugeren Rasmus "bare sjov fra ende til anden".

Af de scener, der står ud som noget særligt er, hvor Mick Øgendahl skal fires ned i et reb, der i bedste Mission: Impossible-stil skal sørge for, at hans karakter Ralf ikke aktiverer en alarm.

Men selvfølgelig går det ikke helt så elegant, som når Tom Cruise foretager samme stunt. Det ender nemlig her i en olfert, der kan få de fleste til at vride sig i komisk smerte.

 

SE OGSÅ: "Skal vi slet ik' snakke om, hvor ripped Mick Øgendahl er?"

Vi har spurgt Mick Øgendahl og filmens instruktør Rasmus Heide om den sjove scene, og de fortæller om, hvor stor en forberedelse, der ligger bag. Og understreger, at det altså ikke er helt smertefrit arbejde at være skuespiller. Se interviewet øverst.

I 'Alle for fire' ånder alt fred og idyl hos brødrene Timo og Ralf samt deres gamle ven Martin, der har lagt sin fortid som politimand bag sig og fået job i hospitalsvæsenet.

LÆS OGSÅ: Mick Øgendahl storroser sin nye bror i 'Alle for fire': "Anders W. Berthelsen er sgu en gave"

Timo er flyttet ind hos kæresten Lonnie igen, mens han og Ralfs små kup kører som smurt. Lige indtil den dag Timo opdager, at Lonnies fremtidsplaner ikke involverer ham længere!

Timo får nu brug for alle kneb - og i særdeleshed Ralf og Martin, hvis han skal vinde Lonnie tilbage. Det bliver deres mest dumdristige kup nogensinde.

Alle for fire er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.