Cookie- og Privatlivspolitik

Glem alt om Marvels multivers: Ny vanvittig film ta'r det til næste niveau

'Everything Everywhere All at Once' er biografaktuel

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Det kræver egentlig bare små tre minutter af din tid, førend du måske bliver overbevist om, at Everything Everywhere All at Once er en film, du bare skal se. Du ser traileren herover.

Filmen ser nemlig både medrivende, vanvittig ud og ikke mindst topunderholdende med sin bladning af bizarre scener, skæve fjollerier og hårdtslående kampsport.


Action-, adventure og komedie-filmen har netop været vist på festivalen South by Southwest, hvilket har affødt et væld af lovprisninger.Den helt surreelle film bliver bl.a. beskrevet som "en øjeblikkelig klassiker", videre til "vild, kaotisk, ambitiøs" samt "overvældende" og "ulig noget, du har set før. Absolut original og vildt ambitiøs".

Herudover modtog også filmens hovedrolleindehaver Michelle Yeoh lutter roser for sin præstation, hvor hun bl.a. hyldes for aldrig at have været bedre til, at hun her leverer sit livs præstation. Hun er bl.a. kendt fra filmene Crouching Tiger, Hidden Dragon, Crazy Rich Asians og Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

'Everything Everywhere All at Once' har desuden en imponerende frisk score på hele 96% på baggrund af 255 anmeldelser hos Rotten Romatoes.

Men hvad pokker handler den storroste film egentlig om? Jo, man følger Evelyn Wang (Michelle Yeoh), der ud af det blå kastes ud i et vildt eventyr.

Hun skal nu forsøge at redde Jorden fra den sikre undergang, det gennem at udforske andre universer, som desuden forbinder hende med de liv, hun også kunne have levet (!?). Man kommer til at tænke på Marvels multiverse og Doctor Stranges farlige trolddom i Spider-Man: No Way Home.Rollelisten byder udover Michelle Yeoh også på navne som James Hong og Halloween-legenden Jamie Lee Curtis.

Hvis du synes, at 'Everything Everywhere All at Once' ligner en komplet vanvittig film, er det måske ikke så underligt.

Instruktørparret Dan Kwan og Daniel Scheinert står nemlig bag, hvilket også var tilfældet på den groteske og sortkomiske Swiss Army Man, som havde Paul Dano og en pruttende Daniel Radcliffe i hovedrollerne.

'Everything Everywhere All at Once' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.