Cookie- og Privatlivspolitik

Efter 12 år på godset: Fans bestemmer, om vi vender tilbage i 'Downton Abbey 3'

Interview med de biografaktuelle skuespillere

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se interviewet herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Både herskab og tjenestefolk fra det populære Downton Abbey-univers vender tilbage i biografen, hvor Downton Abbey: En ny æra nu spiller landet over.

Storfilmen følger op på Downton Abbey fra 2019, der bygger på den populære tv-serie af samme navn.

Vi vender endnu engang tilbage til det storslåede gods, hvor Grev Robert, Lady Mary og resten af Crawley-familien denne gang chokeres af Enkegrevinden af Granthams mystiske fortid. Hun har nemlig arvet en villa i Sydfrankrig fra en gammel bekendt, som de aldrig har hørt om før.

Inden filmens premiere mødte vi både de velkendte Downton Abbey-skuespillere Laura Carmichael, Allan Leech, Tuppence Middleton og Joanna Froggatt samt nykommerne Dominic West og Laura Haddock i London. Se hele interviewet øverst.

Se også: Downton Abbey overrumples af filmhold: "Lad aldrig folk komme ind i dit hjem og filme"

Her faldt snakken bl.a. på den populære franchises fans, der trofast har fuldt karaktererne de sidste 12 år. Og ifølge Leech er seriens og filmenes fans netop grunden til, at det altid er værdifuldt at vende tilbage.

- [Fansenes kærlighed til franchisen] har været en af de store glæder ved at være med i Downton Abbey. Folks reaktioner på karaktererne og historien, og hvor investeret folk har været i karaktererne i så mange år.

- Publikum er så glade for at se karaktererne igen i denne film. De vil se, hvor de her liv fører hen. Det er en af de gaver, som Julian [Fellows, red.] har som forfatter. Han skriver så smukke karakterer, men også fantastiske historier, så folk vil se, hvor det hele ender.

Seriens skaber og manuskriptforfatteren bag begge film, Julian Fellowes, har ved premieren på den første Downton Abbey-film udtalt, at det var op til franchisens fans at bestemme, om der skulle komme en 2'er - og ifølge Leech gælder dette stadig, hvis der skulle komme en tredje film:

- Det er ikke anderledes i denne film. Så det er igen op til fansene. 

'Downton Abbey: En ny æra' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.