Ny actionfyldt trailer til 'De forbandede år 2' starter en blodig kamp mod nazisterne

2. verdenskrig går ind i sin sidste fase
Billede
(© Scanbox)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Modstandskampen intensiveres i den nye trailer til De forbandede år 2, hvor historien om familien Skov fortsætter. Se den øverst.

Et større opgør ser ud til at være i vente, da 2. verdenskrig går ind i sin sidste fase, hvor frihedsbevægelsens kamp bliver mere og mere blodig, og hvor danskerne, som har samarbejdet med tyskerne bliver ramt.

Familien Skov er dermed splittet, fordi faderen Karls indladelse med værnemagten betyder, at de bliver et mål både for modstandsbevægelsen og udskamning.

Samtidig er sønnen Aksel på vej ind i den mere hårdkogt del af frihedskampen, hvor likvideringer og attentater er hverdagskost.

Jesper Christensen er tilbage i rollen som familien Skovs overhoved, og Bodil Jørgensen er hustruen Eva, som denne gang sættes under pres af sin mands arbejde. På rollelisten ses også Mads ReutherGustav Dyekjær GieseSylvester ByderLue Dittmann Støvelbæk, Sara Viktoria Bjerregaard og mange flere.

Anders Refn står igen bag kameraet og har forfattet manuskriptet med den nyligt afdøde Flemming Quist Møller.

Denne gang ser der ud til at være skruet op for filmens action, og traileren byder således på både ild i gaderne og maskinpistolssavler i et fængslende tidsbillede i 1940'erne.

'De forbandede år 2' har premiere den 21. april 2022.