Cookie- og Privatlivspolitik

Danmarks nye seriemorder: "Jeg øvede mig på mine venner"

Vi har talt med hovedrollerne fra 'Klienten'

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

 (Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Den populære forfatter duo A.J. Kazinski, bestående af Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinrich, står bag den nye danske thriller Klienten.

'Klienten' er et nervepirrende drama mellem psykologen Susanne og hendes nye klient Mark, og udspiller sig hen over en intensiv terapisession, hvor der vendes op og ned på Susannes verden.

Igennem sessionen går det op for Susanne, at hun sidder overfor Nordens mest eftersøgte seriemorder, som giver hende til time til at kurere ham.

Med livet som indsats starter et sindsoprivende forløb, der får fatale konsekvenser for alle involverede. Er det overhovedet muligt at kurere en seriemorder.

LÆS OGSÅ: Publikum blæst bagover af ny dansk thriller: ”Jeg havde ikke set den komme”

I sammenhæng med filmens premiere har vi taget en snak med de to skuespillere Signe Egholm Olsen og Anton Hjejle, om hvordan det var at lave den intense film, samt hvordan Hjejle fik skabt sin helt egen version af den perfekte seriemorder:

- Jeg får at vide lige pludselig, at du er Nordens mest jagtede seriemorder. Og der tænkte jeg straks, okay, jeg bliver nødt til ligesom at researche på det her, jeg bliver nødt til at se alle mulige film og tv-serier hvor andre fremragende skuespillere har leveret nogle præstationer i sådan en slags rolle. Og så tænkte jeg bare, ej, det skal jeg ikke, fordi jeg er så bange for, at jeg lige pludselig skal sidestilles med nogen og så falde helt igennem.

LÆS OGSÅ: Se den første nervepirrende scene fra ny dansk thriller – forklaret af de to hovedroller

Hjejle kommer dertil ind på, hvordan han fik skabt sit ubehagelige seriemorder-look, samt hvordan han har øvet sig:

- Det har virkelig været en undersøgelse for mig selv, sådan helt praktisk, hvordan ser jeg skide uhyggelig ud. Altså hvad skal der egentlig til? Så jeg havde en periode hvor jeg, når jeg var i selskab med andre mennesker ligesom bare prøvede at se, hvad for nogle slags ansigtsfolder kan jeg ligesom trække i mit ansigt, som skaber en reaktion, der ikke er rar for personen jeg sidder overfor.

Medspiller Signe Egholm Olsen spørger interesseret ind til vennernes reaktion på Anton Hjejles ansigtsudfoldelser, hvortil Hjejle svarer grinende:

- De synes det var frygteligt for de kunne jo ligesom bare sidde og snakke, og så stille og roligt laver man bare sådan en ned med hovedet, og så kigge lidt op, og så smile. Det ser bare i sig selv pisse ulækkert ud. Eller bare det at gå fra det store smil til at visne. Det er jo også pisse skræmmende.

Se de skræmmende ansigtsudtryk i videoen øverst - og hør mere om deres oplevelse med at lave den brutale thriller.

'Klienten' kan ses i biografen nu.

 

 

 

Lyt også til vores podcast med A.J. Kazinski - forfatterduoen bag 'Klienten':

Du finder også podcasten på disse tjenester:

På Spotify
I Apple podcast
Hos Libsyn
På Podimo
Google podcasts
- Og i din podcast-app (Android og iPhone)


BLIV MEDLEM AF VORES FILMFORUM PÅ FACEBOOK HER.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.